Na kterých místech budeme při svádění nejúspěšnější? Po dnešní Škole flirtu konečně rozšíříte řady vzácné skupiny profesionálních svůdníků a svůdnic.


BAR

iPři návštěvě hospody, kavárničky nebo baru záleží především na tom, jak strategicky se posadíte. U jednoho dlouhého stolu není problém nenápadně si k vyvolené oběti poposedávat blíže a blíže, až nakonec sedíte naproti či vedle sebe. Po celou dobu udržujte v pravidelných intervalech oční kontakt a nešetřete úsměvem. V okamžiku, kdy má protějšek dopito a vy si jdete také pro drink, zeptejte se, nechce-li něco přinést. Sedí-li vybraný objekt zájmu příliš daleko, navažte oční kontakt a zjistěte případnou míru zájmu. Vypadá-li to nadějně, pošlete přes obsluhu ještě jednou to, co pije. Poděkuje-li, sepište krátký – vtipný – vzkaz typu: „Tento drink je na oslavu Tvé krásy.“ případně: „Můžu si přisednout a složit Ti ještě jeden kompliment?“

Tip: Jste-li muž, pořiďte si na lov černou kvalitní košili, jako žena černý sexy top s odhalenými zády.


DISKOTÉKA, KONCERT

Diskotéka
Autor: scom

Diskotéka se zdá být klasickým místem pro lehké balení, ale opak může být někdy pravdou. Jste-li výtečný tanečník či sexy tanečnice, máte body plus, ale co v případě, že jste tichošlápek nebo žena bez sebedůvěry? Rada pro pány: obecně platí, že čím více je dívek a dam pohromadě, tím hůře se balí. Ideální je najít osamělou zastrčenou slečnu nebo dvě nudící se kamarádky, které budou za vaši přízeň vděčné. Navažte konverzaci třeba tím, že jste s kamarádem prohrál sázku a máte za úkol přivést ke stolu dvě krásné slečny. Rada pro dámy: Dobré tanečnice, které umí řečí těla ukázat, že si vždy berou, co chtějí, neodcházejí nikdy samy domů! Nacvičujte a inspirujte se u profesionálek, pořiďte si DVD s tanečním kurzem. Pak již bude stačit »zaháčkovat « si jeden z nažhavených pánských pohledů a nechat to na něm.

• Tip: Spřátelte se s barmanem či barmankou vaší oblíbené diskotéky. Budete mít vždy nějakou informaci navíc.


ULICE, DOPRAVNÍ PROSTŘEDEK

Ulice
Autor: scom

Tato loviště jsou určena spíše těm již zkušeným, kteří umějí bleskově a dobře vyhodnotit situaci a přistoupit k rychlému oslovení. Je dobrý, dobrá? Dívá se se zájmem? Doma si nacvičte několik scénářů včetně možné odpovědi a reakce protějšku. V osudné chvíli dojde zpravidla vždy ke zmatení smyslů i jazyka, ale to nevadí, bez přípravy by nedošlo ani k němu. Takže něco prostě vymyslet musíte – jak trefi t za roh (ideální je nechat se tam i dovést), prosbu o pomoc při kupování lístku na metro atd. Schopnost improvizace je zde důležitější víc než co jiného! Připravte se na to, že první exempláře této strategie zůstanou pravděpodobně pokusné, nakonec na sebe ale budete pyšní, že jste ze sebe přeci jen něco dostali. Nevzdáte-li to, můžete se vypracovat na úroveň »těžkých baličů«, kterým stačí lehký úsměv a sebenesmyslnější hláška, a mají na večer o společnost postaráno.

Tip: Musel jsem to zkusit, co když jste má osudová... To je věta, kterou nic nezkazíte.


PROCHÁZKA SE PSEM

Se psem
Autor: scom

Ideální způsob seznámení pro začátečníky! Nemáteli psa, půjčte si ho od rodiny či přátel, nejlépe nějakého extra – velkého, malého nebo zlobivého. Majitelé pejsků jsou zvláštní "kasta", rádi si o svých mazlíčcích povídají, venčí pravidelně a často se musí obejít i bez společnosti. Oslovovacích taktik se nabízí velké množství, nejjednodušší je svého pejska vypustit a pak ho jako hledat. Téma, které můžete s druhým ihned rozvinout, je neposlušnost vašeho psíka a krása a dobré vychování pejska druhého. Rozhodně nezanedbávejte ranní a večerní procházky po vašem okolí, jen tak se dostanete s pejskaři do pravidelného kontaktu a můžete si vytipovat atraktivní paničku či páníčka.

Tip: Mějte pro svého pejska něco netradičního, blikající obojek například, tím přilákáte pozornost ostatních pejskařů.


PRACOVIŠTĚ

V práci
Autor: scom

Dostane-li se vám někdo "do hledáčku" v práci, máte dostatek prostoru na to, dotyčného či dotyčnou skutečně sbalit. Setkejte se "nenápadně" v kuchyňce a začněte odlehčenou konverzací na téma dobrá káva, dobré jídlo, bez kterých by se pracovat snad ani nedalo. Uspořádejte společnou popracovní návštěvu hospody, kde si samozřejmě rezervujte místo vedle vašeho objektu zájmu a věnujte mu náležitou pozornost. A když se nic nezdaří, počkejte na oblíbený teambuilding, na kterém každý povolí uzdu svým vášním a vy můžete už jen sklízet ovoce...

• Tip: Nekonají-li se ve vaší práci žádné společné akce, nějakou sami uspořádejte!


MÍSTO VAŠICH KONÍČKŮ

Posilovna
Autor: scom

Výstava koček, vzdělávací či taneční kurzy, fitness či welness centra – místa, kde čekají zástupy osamocených! Abyste byli skutečně úspěšní, musíte se o něco opravdu zajímat a vědět či umět něco navíc. Jen tak můžete v početné konkurenci zabodovat. A jste-li si jisti v kramflecích, pak rovnou nabídněte sváděné oběti svou odbornou radu. Ve fitness pomozte s nastavením závaží, ve vzdělávacím kurzu s doučujícími lekcemi (v kavárně samozřejmě). Společné zájmy jsou pro vztah vždy velmi důležité, takže si tak můžete při flirtování vyvolenou či vyvoleného dobře otipovat, budeli mít vztah šanci i do budoucna.

• Tip: Zaměřte se na koníčky, které jsou určeny spíše opačnému pohlaví, muži např. na taneční kurzy samby. Bude po vás velká poptávka!


KNIHOVNA, STUDOVNA

Knihovna
Autor: scom

Výborné místo pro všechny, kteří si představují po svůj boj nějakého intelektuála případně intelektuálku! Výhodou je, že si možné terče zájmu můžete v klidu prohlédnout, při pravidelných návštěvách zjistit jejich zaměření a tomu přizpůsobit svou taktiku. U obslužného pultu v knihovně se postavte za vyvolený objekt, nenápadně si prohlédněte, jaké knížky vrací a pak ho požádejte, aby vám jednu z nich půjčil, protože je to vaše nejoblíbenější... nejlepší start pro hlubokomyslnou konverzaci. Ve studovně si sedněte vedle toho, kdo vás tak okouzlil a znovu si nenápadně prohlédněte knihy jeho zaměření. Pak si dojděte půjčit podobné a požádejte o odbornou radu při studiu. Nesmíte se ale prozradit, půjde-li do tuhého, raději navrhněte odpočinkovou kávu v místním bufetu.

• Tip: Vypůjčete si nějakou velkou a zajímavou knihu, jejíž titul svému vyvolenému objektu nastavte k nahlédnutí.


AKVAPARK

Vy a děti, kombinace, které se nedá odolat! Jste-li svobodný muž, půjčte si děti sourozence či od známých a vyrazte do bazénu! V dětském koutku posedává spousta osamělých maminek pozorujících své ratolesti, které budou vděčné za každou vaši novinku z dětského světa. Muži s dětmi jsou neodolatelní, zvláště, je-li na nich vidět, že se skutečně sami dobře baví. Jezděte na toboganu, dovádějte, vymýšlejte blbiny, na tohle ženy letí! Ale i dámy lovkyně jsou v akvaparku na správném místě. Vyhlédněte si tatínka, který je zde zaručeně sám a požádejte ho, aby na chvíli vaše malé na dětských skluzavkách pohlídal, že si musíte jen odskočit. Na záchodě poupravte make-up, vraťte se a pozvěte pána i s dětmi na zmrzlinu.

• Tip: Pořiďte si plavky, které opravdu zdůrazní vaše přednosti. Především, pánové, své plavky nezanedbejte!