Jenže sex na oltáři nepatřil k těm nejbystřejším nápadům, navíc se u milostného aktu v kostele nechala dvojice nachytat duchovním a teď musí zaplatit pokutu.

Přímo při činu je na předměstí Lagosu chytil duchovní Gbenga Akhiomu, který oltář znesvěcující výjev málem nerozdýchal. Když se však z řádění „Satanem zmítaných těl“ vzpamatoval, donutil dvojici oltář uklidit a modlit se za odpuštění. Přesto manžele navíc dohnal k soudu.

Tam se pak partneři hájili tím, že po čtyřech letech manželství se začali šíleně nudit a jejich milostný život upadal. „Moje manželka vždycky říkala, že chce, abych okořenil náš erotický život trochu neobvyklým způsobem. Myslel jsem si, že by to bylo vzrušující, kdybychom to dělali v kostele a duchovní se na nás koukal. Říkal jsem si, že je to dobrodružné. Tak jsem to manželce svěřil a ona byla z nápadu nadšená,“ hájil se Tolu Akintepe u soudu.

Soudce Ifeanyinwa Okenwa varoval dvojici, aby příště chovala k náboženským institucím větší úctu, a vyzval ji k zaplacení pokuty za znesvěcení oltáře.