Australští vědci zjistili, že pravidelný sex může dělat zázraky. Jaké to je, se rozhodli zjistit mladí manželé z Británie.

Sára a Alex (oba 24) jsou spolu již 8 let, vzali se však teprve loni. Alex pracuje jako elektrikář, Sára má tři různá vedlejší zaměstnání - organizuje večírky, prodává zboží přes internet a k tomu si občas něco přivydělá jako modelka.

Po narození syna Harleyho (3) manželé zjistili, že jejich sexuální život je téměř v troskách - milovali se pouze jednou za měsíc. Rozhodli se proto, že to změní a ´naordinovali´ si každodenní sex po dobu jednoho měsíce. O svých sexuálních hrátkách si vedli podrobný erotický deník. Tady je.

Den 1.
Sára: Zpočátku byl náš sexuální život úžasný. Brzy se ale vytratila vášeň a dobrodružství. Vystřídala je starost o dítě a únava z práce. Takže dnes začínáme - místo sledování televize se budeme poprvé po 8 týdnech milovat. Jaké to asi bude, jsem trochu nervózní.
Alex: Nesnáším, když musím Sáře říkat o sex. Takže se už na tento měsíc moc těším! Pro mě to není jen výzva - pro mě je to přímo dárek z nebes!

Den 2.
Sára: Přijíždím domů v 10 večer unavená z práce. Čeká mě tam překvapení! Vana s bublinkami a svíčkami. Je to poprvé, co ji Alex takhle přichystal, a přijde mi to velmi romantické. Jsem tak vzrušená…
Alex: Sára miluje koupele. Kdo by si pomyslel, že horká voda a svit svíčky způsobí, že se tak odváže? Její kůže je tak horká, její klín je vlhký vzrušením…

Den 4.
Sára: Někdy je obtížné najít si na sex čas. Dnes večer jdeme k přátelům na grilování a domů se dostaneme až v půl jedenácté večer. Jsme unavení, ale k milování se musíme přemlouvat. Proč?
Alex: Do postele se dostaneme až kolem půlnoci. Ani jeden z nás není ve správné náladě. Kdybychom nechtěli splnit náš závazek, usnuli bychom v minutě...

Den 5.
Sára: Dnes se milujeme celé odpoledne. Nepamatuji si, kdy naposledy jsme měli sex ještě před tím, než jsme šli večer do postele!
Alex: Nevěřím tomu, že to tak může být! Takhle jsme se nemilovali už léta - užívám si každou minutu!

Den 7.
Sára: Dnes domů přijíždím z práce až kolem půlnoci. Musím Alexe probudit, abychom nepromarnili příležitost. Chci to jako nikdy.
Alex: Sára mě budí o půlnoci a chce po mně sex. Jsem šťastný, že jí můžu vyhovět. Tohle by se nikdy předtím nestalo.

Den 10.
Sára: Dnes večer jde Alex s kamarády do hospody. Spěchám do ložnice, chci to ještě než odjede. Mnohem raději se budu milovat teď, než aby mě potom Alex probouzel opilý.
Alex: Je to jak ve snu. Nejdřív divoký sex a pak na pivo s kamarády. Jsem nešťastnější muž na světě.

Den 11.
Sára: Dnes byl strašný den. Jsem unavená, necítím celé tělo, hlava mi třeští. Chci si vzít noční košili a jít si lehnou. Jenže… Alex chce zase sex! Kde se v něm najednou bere tolik energie? Začínám se cítit trapně…
Alex: Sára vypadá tak, že dnešní milování bude chtít přejít, takže země se dnes večer zřejmě nezachvěje. Musím ji svést, vzrušuje mě, když ji musím dobývat.

Den 12.
Sára: Alex mě po roce pozval na večeři do luxusní restaurace. Dobré jídlo jako předehra k nočním radovánkám? Teď nevím - má víc chuť na ten steak, nebo na něj? Už abychom byli doma…
Alex: Bylo fajn, že jsme šli ven na jídlo, Sara to určitě ocenila. V noci byla jako tajfun.

Den 13.
Sára: Po večeři Alex navrhuje, abychom to dělali v kuchyni. Nechce se mi. Mám strach, aby to nevypadalo legračně. Alex mě pokládá na jídelní stůl. Je to tak vzrušující. Ještě, křičím v extázi.
Alex: Musíme se snažit, aby náš každodenní sex nebyl nuda. Děláme to v kuchyni, rozbíjíme pár talířů a všude je nepořádek. Ležíme na podlaze, nazí a šťastní. Tohle nesmí to nikdy skončit, říkám si.

Den 15.
Sára: Udělám Alexovi k večeři pečínku a prozradím, že dostane jako dezert překvapení. Zatímco ukládá Harleyho, připravím čokoládový krém a vezmeme si ho s sebou do postele. Sladké milování…
Alex: Nemůžu uvěřit tomu, jak moc se Sara snaží. Je to úžasné. Připomíná mi to dobu, kdy jsme spolu začali chodit, a Sára měla větší chuť na sex než já.

Den 19.
Sára: Přijíždím domu v půl jedenácté, byla jsem venku s kamarádkami. Jsem rozjařená a natěšená... Vrhám se na Alexe, chci to divoce a rychle.
Alex: Měl jsem náročný den a jsem trochu naštvaný z práce. Naštěstí Sára přichází domu ve výborné náladě a přebírá kontrolu nad situací. Milujeme se po celém bytě.

Den 22.
Sára: První krize. Pohádali jsme se. Poslední, na co mám chuť, je sex. Máme ale dohodu. Miluji se tak z donucení. Nemůžu se dočkat, až bude ten měsíc za námi…
Alex: Je mezi námi trochu dusno a Sára je očividně unavená a naštvaná. Přesto mám chuť na sex.

Den 23.
Sára: Cítím se trapně kvůli včerejšku, a tak, když se Alex vrací z fotbalového tréninku, jsem připravena a na sobě mám vyzývavé oblečení školačky.
Alex: Fotbal mě skutečně unavil, ale v momentu, kdy uvidím Sáru, která vypadá dnes moc sexy, jsem znovu ´v ráži´. Strhávám z ní šaty.

Den 25.
Sára: K večeru jdeme na svatební party, a tak už odpoledne, po předání synka matce, jdeme ´na to´.
Alex: Vyhovuje mi všeho nechat a jít do postele, miluji náš odpolední sex. Jsme oba tak vzrušení… Skoro nedýchám…

Den 26.
Sára: Poprvé za dlouhé měsíce máme sex ráno - je to úžasné. Je to úplně přirozené, ani to nevypadá jako součást našeho měsíčního závazku.
Alex: Neumím si představit lepší způsob probuzení. Sara je více uvolněná než jindy. Vystřídali jsme několik poloh, připadám si jako akrobat.

Den 27.
Sára: Všimla jsem si, že od té doby, co se milujeme každý den, Alex více vaří a pomáhá doma. Přesto dnes nemám na sex náladu a nemůžu se dočkat, až to skončí.
Alex: Doufám, že Sára oceňuje, jak se snažím. Po práci uvařím a chci ji dostat do nálady na milování.

Den 31. - Poslední den
Sára: Díky poslednímu měsíci se teď cítím opravdu sexy. Často jsem se prohlížela, jak vypadám před tím, než měl Alex přijít z práce - to jsem dříve nikdy nedělala. I když jsem opravdu ráda, že už to skončilo, přesvědčili jsme se, že sex pomáhá udržet ve vztahu jiskru a že se, pokud si to opravdu přejete, na milování najde vždycky čas.

Alex: Dnešek je posledním dnem měsíce, ve kterém jsem prožíval svůj sen. Každodenní sex zcela jistě našemu vztahu pomohl a v posteli si teď více důvěřujeme. Doufám, že budeme pokračovat v tom, že si na sex vždycky uděláme čas. Je to opravdu důležitá součást partnerského vztahu.