Victoria Beckham opustila vyčerpaného Davida po dovolené v Karbiku, kde po něm žádala sex pětkrát denně.

David se po zranění těšil, jak si na velikonoční dovolené odpočine, ale Posh mu nedala šanci. Místo toho musel mí t svoje nářadíčko pořád v pohotovostním režimu. „Byl vyčerpaný a jen se snažil získat energii až se Victoria zase vrátí,“ řekl zdroj z Beckhamova okolí, podle kterého si David sice nestěžuje, ale je rád, že se teď zotavuje v Los Angeles, zatímco Victoria je v Londýně na služební cestě, z které se má vrátit v pondělí. Už teď sbírá odvahu a šetří energii. „Nestěžuje si, ale to zranění mu dává zabrat samo o sobě i bez gymnastiky v ložnici,“ dodává rodinný kamarád.

Vychrtlá Posh musí přibrat

Posh totiž zoufale touží po dceři. Jenže ne a ne otěhotnět. Beckham není zrovna neplodný, přeci jen má tři zdravé syny. Problém je na straně Victorie. Lékaři jí doporučili, aby se trochu vykrmila, pokud chce zvýšit šanci na otěhotnění. Její extrémní dieta se s těhotenstvím neslučuje. Za den sní jen trochu zeleniny a rybu vařenou v páře. Proto se s manželem dohodli, že počkají až po mistrovství světa v červnu, kde sice Beckham kvůli zranění hrát nebude, ale jede podpořit své spoluhráče z anglického reprezentačního týmu. Posh už ale nechce čekat a podle kuchaře, který se o ně na dovolené staral, se cpe bramborami a rýží až skoro k prasknutí.

Fotogalerie
4 fotografie

Jak asi probíhala jejich dovolená?

Den pravděpodobně začínal raním sexem. V noci měl David hodně času nabrat sílu a nemohl se na nic vymlouvat. Nevyčištěné zuby jeho manželku ani omylem neodradily. Pak se jen odkulil, chvilku se ještě prospal, ale hlavně šetřil energii k dalšímu výkonu.

Na nezdolnou Posh čekalo fitko a pak další sex. David se už nemohl dočkat oběda. Podle rozvrhu hodin, který mu manželka možná vyvěsila v ložnici nad postel věděl, že ještě není ani v poločase. Po obědě zase sex. Tentokrát na vytrávení. Posh se skočila zrelaxovat na kosmetiku, dala si svačinku plnou sacharidů a s plným břichem na Beckhama vlétla počtvrté.

Po akci si tentokrát zašla protáhnout tělo do moře. Když se vrátila, našla v posteli spícího Davida, ale jak správně tušila, spánek jen předstíral. Nebylo těžké to poznat, strachy se celý třásl. Žádné výmluvy nezabraly, zranění, nezranění rozvrh hodin se musí dodržovat a tak Beckham musel popáté během dne souložit se svou milovanou manželkou. Takhle to šlo asi celou dovolenou, která se v jeho očích musela zdát nekonečná.

Chudák David v pondělí se manželka vrací z dovolené a celé mu to začíná znova...