1.Nevšímavost a nepolapitelnost

Ona mu volá, on nezvedá. Pořád na něj myslí, on ji ignoruje. Snaží se ho zaujmout, zdá se však, že mu je celkem lhostejná. Právě ti muži, u kterých se projevuje sobeckost, narcismus a ignorance, některé ze zástupkyň něžného pohlaví magneticky přitahují. Potvrdily to i nedávné výzkumy amerických vědců, kteří tvrdí, že ženy sní o akčních hrdinech.

2.Dobrodružství

Ženy chtějí zažít něco nespoutaného, touží po rozptýlení. Věří, že s muži-gaunery prožijí něco, co v životě nikdy nepocítily. Nechtějí se pořád zabývat žehlením, praním a uklízením, chtějí uniknout od reality.

3.Dobře stavěný ochránce

Ženy si myslí, že je tento muž za všech okolností dokáže ochránit. Podle vědců typ bouřliváka přitahuje ženy, které se rády nechávají ovládat silnějším pohlavím. Když však žena dá přednost divochovi, musí počítat s tím, že ten ji po celý život v náruči nosit nebude.

4.Spontánnost

Citlivost a pozorná péče od mužů zní sice lákavě, ale mnoho žen by ji raději vyměnilo za spontánnost a umění překvapit. Potěší je nečekané překvapení nebo když ji její hrdina vezme na dovolenou. Citliví muži někdy na své partnerky působí trochu jako slaboši.

5. Závist druhých

Lze předpokládat, že špatní muži se líbí i jiným ženám. Budou po něm toužit a současné partnerce tiše závidět. Ta má pocit, že teď, i když to bude třeba jen na chvíli, patří jenom jí. Může se i stát, že zbytek života prožije v nejistotě. Italská manželství také mnoha lidem vyhovují. Kdyby měli harmonii, nebyli by ve svém živlu a byla by to stereotypní nuda.

6. Bez rodiny

Většinou bývá pravidlem, že takoví muži se nežení a nezakládají si rodiny. Dostat ho do chomoutu je přímo zázrak. I když by se to podařilo, nikdy svoji povahu rebela nezmění. Ženám, které neplánují mít děti, tento životní styl vyhovuje. Tikání biologických hodin tenhle typ může nezajímá.

7. Vzrušení a sex

Lotr je pro tenhle typ žen ztělesněním divokého sexu a nepoutané vášně. Věří, že jim poskytne to, co v životě s hodným mužem nezažily. Představují si milostné hrátky tak, jak to vidí v přibarvených fi lmových scénách.

8. Sebevědomí

Akčním hrdinům dávka sebevědomí nechybí. Podle odborníků právě ženy, které chtějí mít takového partnera, samy trpí nízkým sebevědomím. To je případ, kdy si chlap dělá se ženou, co chce. „Když je žena zakomplexovaná, bude přitahovat nesprávné muže. Jestli chce svůj život s agresivním mužem změnit, musí změnit pohled sama na sebe,“ vysvětluje psycholožka Čadová.