Mnoho lidí tvrdí, že nemá oblíbenou barvu a obléká se do černé. Koukněte se ale kolem sebe! Zvlášť barva vašeho nábytku a doplňků má přece k černé nebo šedivé daleko. Kdo je v posteli puritán a kdo naopak vášnivý ďábel? Vyberte svou oblíbenou barvu a odhalte s Bleskem jaký sexuální typ jste vy.

Zvolte svou oblíbenou barvu:

Hnědá:

Jestliže vy nebo váš partner milujete hnědou, jste opravdovým pokladem jeden pro druhého. Milovníci hnědé jsou většinou plni hlubokých citů a potřebují vášeň partnera. Na sex myslí v podstatě 24 hodin denně. Když nemohou říkat dostatečně často: „Miluju tě,“ jsou nesví. Milují tulení u ohně, procházky v dešti nebo chytání vloček na jazyk. Potřebují hodně času a soukromí pro milování. Ale jejich emoce jsou tak vypjaté, že jedno špatné slovo může celou záležitost ukončit.

 

Červená:

Lidé, kteří mají rádi červenou jsou jako tygři. Lehce se vzruší a ví, jak si užít sex každým, jen trochu představitelným, způsobem. Jakmile se jejich sexuální jiskra zapálí, může trvat celé hodiny než se uhasí. Když dáte dohromady dva červené typy, vypukne taková erotika, že by se mohla červenat i Dolly Buster. Milovníci červených bývají agresoři a slabší barvy by si toho měly být vědomy.

 

Žlutá:

Pokud máte vy nebo váš partner rádi žlutou, vaše sexuální nálady jsou složité, ale většinou se nakonec přizpůsobíte. Ve většině případů si totiž intuitivně vybíráte dominantního partnera a zůstáváte po sexuální stránce pasivní. Takový člověk jako vy se nikdy neuvolní a nikdy si neužije sex naplno.

 

Černá:

Mnoho lidí si vybírá jako jejich nejoblíbenější barvu černou, bez opravdového přemýšlení o otázce. Tito lidé bývají náladoví a předvádějí a přehrávají deprese nebo smutek. Přehodnoťte svou odpověď. Pořád černá? Pak nemáte mnoho fantazie ani v sexu…

 

Modrá:

Ti co mají nejoblíbenější barvu modrou, jsou skvělí sexuální partneři. Jsou to hříšníci a zároveň láskyplní a citliví ke svému partnerovi. Milují předehry, samotný akt i mazlení po něm. V manželství jsou dokonalí a nikdy nezapomenou na partnerovy zájmy a potřeby.

 

Bílá:

Lidem, kteří zbožňují bílou přijde slovo sex skoro jako sprosté slovo. Milovaní za bílého dne je něco neslýchaného. Ženy se zahalují i během aktu do peřin a muži musí mít před i po milování sprchu.

 

Šedá:

Tuhle barvu preferují lidé kteří se neumí rozhodnout. Sex si neužívají spíše během aktu počítají každou trhlinku na zdi do doby než je to za nimi. Manželství s nimi bude jako zápas stvořen v nebi.

 

Růžová:

Tito lidé nejsou příliš sexuálně vyzrálí, ženy většinou provokují a slibují více než mohou nabídnout, muži jsou velcí záletníci a notoričtí flirtaři.

 

Zelená:

Tito lidé jsou čerství a neviní v jejich přístupu k sexu. Muž může být trochu nemotorný a těžkopádný, ale tak nějak roztomile. Jako milenci jsou milovníci zelené jemní, ale ne vášniví. Nikdy se nemusíte obávat nevěry.

 

Fialová:

Lidé milující fialovou, se často cítí příliš intelektuálně na to, aby dováděli v posteli. Jsou to takoví úředníci nebo obchodníci v posteli. Strozí, přímí. Jde jim spíše o splnění úkolu než o uspokojení.

 

Oranžová:

Tito lidé mají bohatou fantazii a představivost. Milování s nimi je jako akt z dramatu, ve kterém mají hlavní roli. Šeptají do ucha roztomilé bláboly a prožívají silné orgasmy. Avšak pozor na jejich herecké sklony – orgasmus mohou pouze předstírat. Muži tahají ženy za vlasy a ženy nechají svému milenci na památku krvavé škrábance na zádech.

 

Žádná oblíbená barva:

Hodně lidí tvrdí, že nemají oblíbenou barvu. To je ale hloupost. Nějakou barvu určitě preferujete. Představte si pokoj, kde jsou stěny, nábytek, doplňky…prostě úplně všechno v jedné barvě. Která by to byla? Tak a teď zpět na seznam barev!