Ano, jde! V exkluzivním kalendáři Eizo: Pin-up Calendar 2010 je k vidění nahota do těch nejmenších detailů. A to bez jakékoliv nadsázky. Kalendář je totiž složen z rentgenových snímků modelek ve svůdných pózách!

Vytvořit svůj kalendář plný rentgenovaných modelek napadlo zaměstnance japonské firmy vyrábějící lékařské monitory. Ti pak chtěli jedinečný výtvor rozdávat pouze mezi své zákazníky z řad lékařů za účelem propagace. Nakonec se ale o rentgenovém kalendáři na rok 2010 začalo mluvit po celém světě.

„Reklamní efekt kalendáře šel hodně daleko od lidí, které jsme s ním chtěli původně oslovit. Vysoká poptávka po kalendáři nás hodně překvapila, a zvažujeme proto další na rok 2011,“ říká Dorota Schupke z německého reklamního studia Butter, které kalendář pro japonskou firmu vyrobilo.

Fotogalerie
3 fotografie


Dokonalá montáž

Kdo by se domníval, že rentgenové snímky jsou opravdové, mýlil by se. Jedná se o precizní práci s počítačovou grafikou, kterou vytvořily šikovné ruce německých tvůrců. Češi se zájmem o kalendář mají smůlu. Na našem území momentálně není k dostání. To by se ale podle tvůrců mohlo změnit právě kalendářem na příští rok, který by měl mít mnohem větší náklad.