Nejmenší a největší penis

Muži se svým penisem mnohokrát chlubí a na svého »parťáka« jsou hrdí. Králem mezi nimi je pacient amerického sexuologa Roberta Dickinsona, který má penis ve ztopořeném stavu dlouhý 33,4 cm a po obvodu 16 cm. Vědecky nepodložený rekord je však prý až 41 cm! Zcela určitě o svém přirození nemluví nejmenší rekordman s penisem 1 centimetr.

Nejrychlejší orgasmus

U ženy nejrychlejší orgasmus měřil přesně dvě vteřiny. Jen tolik času totiž potřebovala k dosažení vrcholu pacientka amerického sexuologa Wardela Pomera. Ještě rychlejší byl prý mužský rekord. Přítomní lékaři nestačili totiž ani zmáčknout stopky.

Nejmenší a největší vagina

I když se žádná hromadná měření tohohle ženského pohlavního orgánu nekonala, podle historických lékařských záznamů byla nejmenší vagina menší než 2 cm. Majitelka následně podstoupila plastickou operaci, kde jí vagínu zvětšili. Skotka Anna Swan, která žila v letech 1846–1888, měla pro změnu největší vaginu na světě. Bylo to zřejmě dané její výškou, protože měřila až 230 cm. Velikost její vaginy se odvozuje z Annina porodu. Přivedla na svět dítě s váhou 11,8 kilogramu a hlavička měla po obvodu 48 cm.

Nejdelší milování a polibek

Filmová hvězda Mae West, která žila v letech 1892–1980, se podle záznamů se svým partnerem milovala celých 15 hodin. Do Guinnessovy knihy rekordů jsou Neli van der Hoeven a Wanderley Coasta de Silvia zapsáni díky nejdelšímu polibku. Vydrželi se v kuse líbat 34 hodin a 11 minut. Na druhém místě jsou Karmit Tzubera a Dror Oraz z Izraele, kteří se líbali 30 hodin a 45 minut.

 

Nejvášnivější milenka Mae West
Autor: scom, profimedia.cz a youtube.com

Nejkratší a nejdelší erekce

Jen tři vteřiny potřeboval pacient amerického sexuologa Charlese Kinsleye, aby dosáhl své erekce. Tou nejdelší se proslavil muž z Hondurasu, trvala až 29 dnů. Jednalo se však o nemoc priapismus a ztopoření jeho penisu bylo hodně bolestivé.

Největší přírodní prsa

Již od roku 1999 je v Guinnessově knize rekordů jako majitelka největších přírodních prsou na světě zapsaná padesátiletá Američanka Anna Hawkins- Turner z Atlanty. Každé její ňadro váží 14 kilogramů. Anna tak o sobě může pyšně tvrdit, že má třiadvacítky.

Anna Hawkins- Turner přezdívaná Norma Stitz
Autor: scom, profimedia.cz a youtube.com

Nejstarší robertek

První sexuální pomůcku objevili archeologové v Pákistánu. Nalezli předměty, které se používaly při náboženských sexuálních rituálech. Jejich stáří odhadli na čtyři tisíce let před Kristem. Lékař George Taylor pak v roce 1869 vynalezl přístroj poháněný parou k sexuálnímu uspokojení žen.

Nejvíc sexuálních partnerek

vladař Tonga v Oceánii Fatafehi Paulah. Měl totiž povinnost zbavit panenství každou dívku v království. Údajně nikdy neměl styk se stejnou ženou dvakrát. Za dobu své vlády podle zápisků pomiloval 37 800 dívek.