Odpověď: Nejlepší rada je nehádat se. Je jasné, že žena si najde záminku vždy, nehledě na to, co právě děláte nebo neděláte. Když neví, vytáhne nějakou historku z minulosti. Například: Co ty jsi tehdy říkal v té hospodě… S tím se těžko bojuje jednak mluví o morálním provinění, které se stalo před deseti lety, a jednak byste si to stejně nepamatoval.

Hádky se ženami nemají smysl. Ženy nepoužívají argumenty, pouze vynášejí morální soudy, jejichž pravidlům nikdy neporozumíte. Smiřte se s tím, co platilo už v pravěku: Ženy, aby si našly ve společnosti smysluplnou roli, neustálými  projevy nesouhlasu povzbuzovaly muže k vyšším výkonům.

Žena prostě bude vždycky nespokojená. Myslí si, že to tak má být a je že je to tak lepší pro všechny. Má to v genech, stejně jako vy máte v genech, že se vás přitahuje ženské tělo.

Když na vás začne vaše žena řvát, neodpovídejte jí, všechno co řeknete, bude použito proti vám. Prostě mlčte. Každé vaše slovo je chyba. Když se necháte zatáhnout do hádky, mluvte klidně. Velmi klidně. Krátké věty, tu a tam ozdobené cizím slovem.

pokud ji chcete opravdu naštvat, zapisujte si před ní, co říká. To jí zaručeně rozpálí do běla.

Když je nejhůř, prostě odejděte. Pomalu, bez emocí si obujte boty a odejděte. Řekněte jen: Jdu se projít, vrátím se za půl hodiny. Nebo: Jdu do obchodu, mám něco koupit? Ideální záminkou je venčení psa.

Hodně klidu přeje Dr. Max

Pište své dotazy na adresu online@blesk.cz