Minule jste mi odpověděl na otázku, zda lze zařídit, aby mělo moje sperma zlatou barvu. Poradil jste mi jíst hodně ananasu. No, snědl jsem tři a bílá zůstala bílou.

Váš věrný čtenář Láďa

Doktor Zvíře: Trpělivý Láďo. Tři ananasy je dost, ale nečekej, že pak budeš mít sprma jako poklad Alibaby a čtyřiceti loupežníků. Prostě je pak trochu do žluta. Jsem jen doktor, nedokážu zázraky, ale poradit, to je pro mě brnkačka.

Takže k té chuti semene. Tímhle problémem se zabývaly stovky dobře placených vědců celého světa. Co nedokázali proletáři, to dokázali vědci: Prostě se spojili, ale... mno vymysleli v podstatě kulový.

Byl by to prodejní trhák. Představ si ženy, závislé na chuti tvého semene, neopakovatelného, nenahraditelného, zkrášlujícího a mající tajuplné léčivé účinky. Prý se po něm i hubne.

Nakonec vědci vymysleli tabletku, která dává semenu příchuť jablka. Zkoušel jsem to, funguje to asi jako ty tvé tři ananasy.

Příště zkus džus.

Obecně platí, že silní kuřáci a opilci mejí chuť a kvalitu semenee horší, že jejich zdravější spoluobčané.

Po masité stravě bývá semeno slané, po ovoci je sladší. Dobré je jíst hodně banánů, jablek nebo borůvek, a to v denním předstihu, tedy: Nedat si decku džusu před akcí, ale plánovat.

Což je, uznejte, trochu naprd.

Pak je tu též možnost poradit své milé, že pod jazykem je méně chuťových pohárků, než na něm.

Nebo pustit přítelkyni film Deep Throat a probrat s ní citát jeho hlavní protagonistky Lindy Lovelace: "Sperma miluji, je to pro mě jako kaviár."

Takže asi takhle.

S pozdravem: Kolik jsi měl žen, o tolikrát míň jsi člověkem,

Doktor Zvíře

Dotazy do Úchylné poradny pište na adresu online@blesk.cz