Pomůcky, kterými si zpříjemňujeme svůj sexuální život, zná lidstvo už tisíce let. Jako třeba předchůdce vibrátoru. Ovšem proti těm, co nacházejí archeologové, jsou ty dnešní úplně o něčem jiném. Jak by ne, vyvíjeny jsou ve spolupráci s předními sexuology a dokážou vaši kočičku dokonale rozrajcovat.

Kde koupit exkluzivní vibrátor bez studu a navíc výhodně?

Vibrátor G-Spot Odeco je skoro uměleckým dílem.
Autor: sleviste.cz
Řadu z nás možnost zpestřit sobě i partnerce sexuální radovánky láká, ale ne každý má dost odvahy navštívit některý z mnoha kamenných obchodů, nabízejících erotické pomůcky. Řešení je jednoduché – nakupujte přes internet!  Stačí se podívat na portál Sleviště.cz, kde najdete každodenně aktualizovanou nabídku těch nejvychytanějších vibrátorů. A co je důležité: Většinu z nich pořídíte s více než 50% slevou a s dopravou zdarma.  

Náš tip: Silikonový vibrátor G-bod II

Výsledkem práce sexuologů i špičkových designérů je dokonalý vibrátor G-bod II
Autor: sleviste.cz
Na Slevišit.cz teď najdete například vibrátor G-bod II se speciálním tvarováním a výrazným dráždícím povrchem pro intenzivní masáž a vzrušení tvarem, špičkou a i 7 různě volitelnými stupni vibrací.

Tři stupně vibrací jsou plynulé a 4 stupně vibrací jsou pulzního charakteru, kdy se mění jejich intenzita i frekvence v čase, takže nejsou stále stejné a pokaždé vzrušují jinak. Tvar hlavičky zvyšuje efekt při dráždění klitorisu, kdy působí svou špičkou a tím zaměřuje vibrace do jednoho bodu a tím intenzivně dráždí. Dobře také dráždí G-bod.

Fotogalerie
4 fotografie