Líbání patří mezi časté a příjemné potřeby většiny lidí. Hra polibků je ale cosi víc než spojení rtů, skrývá v sobě něco vášnivého. Že už vám líbání zevšednělo? Tak na to rychle zapomeňte! Představujeme vám deset triků, ze kterých se každému zježí chloupky na těle a patrner bude po vašich polibcích toužit stále víc a víc.
1. Něžný vánek

Tento druh polibku může u partnera vyvolat příjemné mrazení, hlavně když nikam nepospícháme. Přejíždějte proto svými rty po mužových ústech tak něžně, jako byste ho hladili tím nejjemnějším peříčkem. Přitom naklánějte hlavu ze strany na stranu. Když už jste rozehřály partnerovy rty, pomalu po nich jezděte špičkou jazyka a potom je ochlaďte jemným fouknutím. To ho neuvěřitelně vzruší. Čtyřiadvacetiletý Tomáš z Prahy popsal techniku, kterou používá jeho přítelkyně. "Někdy se ke mně nakloní, aby mě políbila, jemně se dotkne mých úst svými vlhkými rty a jazykem a hluboce vzdychne. Ani si nedokážete představit, jak velmi mě to vzruší. Toužím po ní stále víc."

2. Provokující štípnutí

Ukažte partnerovi, kdo je tady šéf! Zlehka mu prstem přejíždějte po ústech. Až budete na spodním rtu, chyťte jej mezi ukazováček a palec, trochu vyšpulte a přitáhněte za něj partnera k sobě. Potom si ten sladký kousek těla vložte do úst. Konečky prstů mu sice způsobíte slabou bolest, ale po tom někdy muži při líbání toužíl. Sedmadvacetiletý Milan z Opavy s tím souhlasí: "Zbožňuju, když mě přítelkyně sevře prsty spodní ret tak, až mě trochu štípne. Vzrušuje mě, jak ukazuje svou moc."

3. Vášnivé dýchání

Tato technika vám vyrazí dech! Spojte se s partnerem rty tak, že mezi nimi nepronikne ani vánek. Pomaličku a jemně do sebe vtahujte všechen vzduch z partnerových plic (aby to fungovalo, musí ale partner spolupracovat, proto mu svůj záměr předem vysvětlete). Když ho úplně »vysajete«, vyměňte si pozice, a nyní on vtahuje vzduch z vašich plic. Vášnivé dýchání si velmi pochvaluje dvaadvacetiletý Martin z Českých Budějovic. "Takovéto polibky vnímám jako něco neskutečně intimního. Byl jsem v sedmém nebi, když je se mnou moje snoubenka vyzkoušela v bazéně pod vodu. Naše dýchání bylo synchronizované, takže jsem měl pocit, jako bychom byli propojeni v jeden celek. Považuji to za svůj nejerotičtější zážitek v životě."

4. Nezbedné okusování

Něžně se rty dotkněte vašeho partnera těsně pod uchem, pomalu mu jezděte po krku a jemně zuby tiskněte jeho kůži. Takováto nezbedná kousnutí sexuálně povzbudí více než 80 procent lidí. Díky tomu, že při vzrušení vytváří tělo endorfin, který blokuje receptory bolesti, paradoxně vyvolává menší fyzické násilí erotický zážitek. "Když se blížím k vyvrcholení, potřebuji cítit trochu agresívnější dotyk," prozradil dvacetiletý Ivo z Havlíčkova Brodu. "Když mě přítelkyně kousne, jako by mi říkala: »Jsi můj!« A to mě velmi vzruší. Potom jsem jako raketa!"

5. Čarovné vtáhnutí

Tento zvláštní polibek si můžete vychutnávat celé hodiny. Zakloňte hlavu a sevřete v ústech přítelův horní ret. Zároveň on sevře váš dolní ret. Tak se něžně spojíte. Pohybujte pomalu rty a jemně je vtahujte do sebe. Vyměňte si s partnerem pozici. Potom pomalu otevřete ústa a jemně do sebe vsajte celé přítelovy rty. Váš partner vám to oplatí. Těmito pohyby se do vašich rtů nahrne krev a stanou se velmi citlivé. Janě z Ústí nad Labem se takovéto kouzelné pusinkování velmi zalíbilo. "Když vsál do úst moje rty, cítila jsem, jak mi v nich začala proudit krev. Náhle byly citlivé i při tom nejjemnějším dotyku. Zbožňuji, když si přítel hraje s mými rty."

6. Oheň a led

Při večeři se zeptejte partnera, jestli by si nedal kávu se zmrzlinou. Dejte si doušek kávy, aby byla vaše ústa horká, a polibte přítele. Pak rychle, dokud ještě cítí na rtech teplo vašeho polibku, si zchlaďte ústa zmrzlinou a znovu ho polibte. Touto hrou mu dáte dvakrát více než obvykle. Devětadvacetiletého Honzu z Děčína překvapila přítelkyně zvláštní pochoutkou: "S partnerkou jsme náhodou objevili tento polibek v baru. Vzpomínám si, že jsem pro sebe objednal skotskou s ledem a pro ni horkou čokoládu. Když se horkými rty dotkla mých studených úst, rozbušilo se mi srdce. Vždy, když piju skotskou, vzpomínám na tu noc."

7. Lovec pokladu

Pokud chcete objevit erotogenní zóny vašeho partnera, tak nejlepším způsobem je tento polibek. Začněte na zádech mezi lopatkami. Jemně mu na kůži kreslete jazykem malé kroužky a postupně přejíždějte jazykem po celém těle. Zapamatujete si, kde přesně jste se ho dotkli, když vzrušeně vzdychnul. Až pojedete jazykem zpět, soustřeďte se právě na toto místo. Erotogenní zóny jsou u každého člověka odlišné a dokonce se mohou měnit ze dne na den. Tento polibek najde na těle každé místo toužící po dotyku. "Když to na mně moje přítelkyně vyzkoušela, myslel jsme si, že dokáže číst myšlenky," vychvaluje polibek šestadvacetiletý Petr ze Zlína. "Nedokázal jsem přijít na to, jak mohla vědět, že jsem toužil, aby se mě dotýkala právě tam. Když mi to prozradila, zjistil jsem, že je génius a prvotřídní milenka!"

8. Cesta kolem světa

Až budete příště svým jazykem tancovat v partnerových ústech, dotkněte se jeho konečkem partnerova horního patra a jemně pokračujte směrem ke krku. Jazyk musíte mít pevný. Potom ho uvolněte a pohlaďte mu vnitřní stranu tváře, přejděte k jeho zubům a jemně mu je jazykem hlaďte, nejprve z vnitřní a pak z vnější strany. Mějte vždy na mysli, že muži zbožňují, když jsou ženy dominantní při líbání. "Když se mi jedna z přítelkyň procházela v ústech, objevila erotogenní zónu, o které jsem vůbec nevěděl," vzpomíná čtyřiadvacetiletý Jakub z Mostu. "Bylo to opravdu pikantní. Líbilo se mi, jak sexy a trochu agresívním způsobem navštívila všechny intimní části mých úst."

9. Kolibřík

Když se jemně dotknete partnerova krku svými rty a něžně vzdychnete, dáte mu tím najevo daleko víc, než kdybyste mu řekli, že díky němu jste se ocitli v sedmém nebi. Váš hlas v něm vyvolá vibrace, které pocítí v celém těle. Přiložte rty k jeho pulsující žíle na krku a pomalu mu po ní přejíždějte a přitom bzučte jako kolibřík. Vzruší ho to tak, až mu naskočí husí kůže. Když změníte tón svého bzučení, vytvoříte nové spektrum této senzace. Sedmadvacetiletý Robert z Poličky nám prozradil: "Když mi přítelkyně jemně přejížděla svými rty po krku a přitom bzučela, cítil jsem, jako by mi po celém těle přejížděl masážní stroj a aktivoval všechny nervové buňky. Byl jsem z toho natolik vzurušený, že jsem téměř omdlel."

10. Zápas jazyků
Každý náraz, který učiní váš partner během milování, zvyšuje jeho vzrušení o jeden stupeň. Když ho obdarujete ústní verzí, dosáhnete opravdu vřelého výsledku. Vklouzněte jazykem mezi jeho volně stisknuté rty a pomalu a svůdně s ním pohybujte dovnitř a ven. "Zkoušela jsem to s přítelem, když jsme se začínali milovat. Bylo to neuvěřitelně sexy," vzpomíná jedenadvacetiletá Dominika z Litoměřic. "Přitom jsme se synchronizovaně pohybovali. Naši hru jsme museli skončit, když se blížilo vzrušující vyvrcholení. Oběma se nám chtělo křičet."