Testo24 je produkt, jehož složení je založeno na přírodní bázi.

Patří mezi nejsilnější povolené stimulanty testosteronu - jeho složky mají vliv na tvora vlastních anabolických hormonů, zejména testosteronu. Jeho účinky nejsou zázračné ale cítit už po dvou měsících užívání. Z velkého množství různých doplňků výživy a stimulantů testosteronu je testo 24 nejsilnější a to mluvím z vlastní zkušenosti. Za jeho velkou výhodou považuji, že vedle užívání nemá žádné vedlejší účinky, protože je to naturální produkt. Další výhodou je cenová dostupnost. Vedle užívání testa24 jsem nepotřeboval žádné jiné suplementy protože kombinace látek, které testo obsahuje ve správném poměru přináší lepší výsledek než kombinace několika doplňků samostatně.

Autor: Testo 24

"Tento produkt mohu určitě doporučit, samozřejmě je to naturální produkt, proto nemůžete už po prvním týdnu vidět extrémně výsledky, provradý je vždy poctivý tvrdý trénink a kvalitní strava, ale z doplňků stravy které jsou na trhu mohu doporučit právě tento, ideální efekt patrná po 2 měsících uužívania, v návodu jsou psány 1-2 kasule 2 krát denně, osobně používám pro lepší efekt dvojnásobnou dávku, proto doporučuji využívat 2 až 3 balení pro maximální spokojenost. "

Autor: Testo 24

Testosteron v lidském těle :

- má výrazný vliv na nárůst svalové hmoty

- zrychlení metabolismu cukrů a tuků , což vede k nárůstu síly a energie a také k lepšímu atletickému vzhledu a definici svalstva

- zlepšuje erekci a libido 

Naopak nedostatek testosteronu se projevuje nedostatkem energie , slabým libidem , přibíráním tuku v oblasti břicha i horší kondicí.

Denní dávka: 4kapsule ( 2 ráno, 2 večer )

Jednotlivé složky v 1 denní dávce : Maca peruánská 400mg , Tribulus terrestris 1200mg , Wild jam ( diosgenin ) 100mg

Autor: Testo 24

Wild jam ( diosgenin ) 100mg

Formule napomáhající správnému fungování soustavy žláz s vnitřním vyměšováním .Pomáhá normalizovat hladiny hormonů jak u žen , tak iu mužů a zpomalovat processtárnutí celého organismu . Je významným pomocníkem pro diabetiky, u kterých pomáháoptimalizovat hladinu glukózy v krvi a tím zpomalovat degenerativní změny v tkáních ,posilovat imunitní systém, zvyšovat aktivitu bílých krvinek, vykazuje protinádorovéúčinky a příznivě působí na sexuální funkce . Je vhodným přípravkem v období klimakteria ,kdy napomáhá mírnit projevy klimakterických potíží ( bolesti hlavy, návaly krve ,podrážděnost, únavu atd.). Pozitivně působí u syndromu chronické únavy . účinné látky WILD YAM pomáhají nárůstu svalové síly a při současném cvičení i nárůstu svalovéhmoty . Kombinovaným působením se příznivě ovlivní poměr tukové a svalové tkáněv těle.

Maca peruánská 400mg

Pomáhá při budování svalové hmoty, zvýšení síly a vytrvalosti , vhodné i v období dieta fází rýsování . Zvyšuje obranyschopnost organismu, soustředěnost během tréninku . působíproti únavě, posilujeimunitní systém a zvyšuje sexuální libido a spermogenézu . Maca jeléčivá bylinka z peruánských And, je také známá jako Lepidium Meyenii nebo " Peruánská Viagra " . Testo24 obsahuje vysoce kvalitní Maca prášek, který se získává ze sušených kořenů rostliny Maca . Maca působí proti únavě a zlepšuje koncentraci při tréninku . Maca také obsahuje látky, které mají pozitivní vliv na výkonnost organismu .

Tribulus terrestris 1200mg

Tribulus je osvědčeným doplňkem stimulujícím tvorbu testosteronu . Produkt Testo24 je obohacený těm nejkvalitnějším Tribulus s vysokým obsahem saponinů.

Autor: Testo 24

Produkt lze koupit : http://www.e-muscle.cz/stimulanty-testosteronu/uber-nutrition-testo24-120kaps/

Výrobce:  http://www.uber-nutrition.com/products/testo-24/