Každou středu vám pomůžeme vyřešit několik partnerských problémů. Rady jsou určeny především pro ženy, ale i pro muže mohou být poučné. První krok: I špatný sex může být ještě horší, když jej budete ignorovat.
Promluvte si o tom s partnerem, čtěte příručky a místo romantického filmu si v sobotu večer pusťte instruktážní videonahrávku. Pokud je i po této první pomoci váš sexuální život poněkud vláčný, vyhledejte radu odborníka. Když se pevně rozhodnete své potíže překonat, nakonec se vám to jistě podaří. Buďte trpělivá a nevzdávejte to. (Pozn.: Odborníka – sexuologa – vybírejte pečlivě. Klidně navštivte i několik ordinací a dejte na doporučení kamarádek. Existuje totiž dost ordinací, při jejichž návštěvě vaše sexualita klesne hluboko pod bod mrazu.) Druhý krok: Raďte si navzájem.
Pro někoho je mluvení při sexu velmi nepříjemné. Ale pokud nejste oba obdařeni věšteckým nadáním, je nezbytné o těchto důležitých věcech komunikovat. A to lze i beze slov. Pokud jste spíše nemluvný typ, sedněte si prostě přímo před partnera a nechte se obejmout. Potom jeho ruce veďte stejným způsobem, jako když se vzrušujete a uspokojujete sama. Až to pochopí a získá jistou "zručnost", vyměňte si role a nechte ho, aby vám vedl ruce stejným způsobem. Každý totiž ví o svém těle více než kdokoli jiný. Pokračujte v těchto hrách, dokud nebudete naprosto (u)spokojeni. Bonus: Ví váš partner o existenci magického G-bodu? Pokud ne, rozhodně zařiďte, aby se dozvěděl. Otevřou se vám nové dimenze prožívání orgasmu! (Pozn.: G-bod se nachází hned za vchodem pochvy na její břišní straně.) Pokračování příští středu.