Další naše rady vám pomohou oživit stereotypy, které se vkrádají do sexuálního života partnerů, kteří spolu žijí již déle. Ale to neznamená, že by se jimi nemohli řídit i čerstvě zamilovaní... Krok tři: Věnujte sexu pozornost!
Pokud se při sexu soustředíte na praskliny ve stopě, pravděpodobně se nebudete moci zcela uvolnit. Respektujte svého partnera a věnujte mu pozornost. Vyžeňte si z hlavy všechny myšlenky, které se netýkají sexu. Instalatéra můžete zavolat i zítra. Krok čtyři: Neopakujte se!
Na příští schůzce se s partnerem dohodněte, že ani jeden z vás nesmí zopakovat pohyby a postupy z předchozího "setkání". Například, pokud jste minule byla aktivnější a sama si začala rozepínat halenku, příště je řada na něm. Stanovte si úkoly, které budou jako trest za porušení této dohody - nebudete se alespoň hádat, kdo umyje nádobí po večeři. Takže nezapomeňte: neopakovat se! Pomůže vám to překonat rutinu, která se v každém dlouhodobějším vztahu nutně objeví. Odměnou za trochu námahy s přemýšlením vám bude oživení vašeho sexuálního života. Bonus: Pokud na sobě budete mít více oblečení než jen obligátní noční košilku z pavučiny, partner si bude moci dát více práce s vaším svlékáním a odhalováním - a rázem máte postaráno o námět na milostnou předehru! Pokračování příští středu!