Video
Video se připravuje ...

 Milka

 „Doma u televize je každej hrdina, ale když dojde na lámání chleba, všichni přede mnou utečou“, hlásá kontroverzní česká celebrita Agáta Prachařová. A kdo si nakonec troufnul na její jemné objetí? Většina mužů přítomnost Agáty velice vřele uvítala a celých 95 % ji objalo. Jeden šťastlivec ji dokonce v nestřežené chvíli poplácal i po zadečku. 

Autor: Marie Bartošová

Ženy se na proslulou bývalou vymetačku mejdanů příliš nevrhaly. Mnohé z nich se jí vyhnuly velkým obloukem, zřejmě zde hrála svou roli i závist vůči slušivé a dobře tvarované Agátě. Konečný výsledek však mluví jasně i pro ně – pouze 13 % z nich se neodvážilo tuto známou divošku obejmout. Nakonec vzniklo i pár usměvavých selfie s Agátou v popředí.

Autor: Marie Bartošová

Agáta Prachařová je v českém šoubyznysu přední celebritou a v osobním životě manželkou i hrdou matkou. Svým přístupem k mateřství však nezapadá do konvenčních škatulek vnímání dnešní české matky. Svým postojem se hlásí k podobnému pojetí ve výchově dětí, jako například Divoké matky v čele s herečkou Kristýnou Bokovou a ekonomkou Zuzanou Kolkovou. 

Autor: Marie Bartošová

Všechny tři ženy jsou zapojené do projektu „I v drsňákovi probudí jemnost“. Skrze projekt se snaží poukázat na předsudky, které v naší společnosti proti matkám a jiným alternativním životním stylům dlouhá léta přetrvávají. Se svým synem Kryšpínem Agáta touží žít tak, aby se z ní nestala věčně udřená a upachtěná panímáma, ale svobodná nezávislá žena moderní doby.

Více informací o projektu naleznete na www.troufnisinajemnost.cz