Co vás čeká s příchodem nového roku v oblasti lásky a partnerských vztahů? Že vůbec netušíte? Ale tuší to astroložka Christiane Woelky (51), která přesně zná šance všech dvanácti znamení zvěrokruhu. Jak si tedy s vámi pohraje spirála štěstí v příštím roce, se dozvíte právě teď!


Vodnář (21. leden - 19. únor) Napřed dobrodružství, pak věrnost Budete snít o partnerství, které je plné sladkých tajností a magie, o partnerství, kde má každý svou volnost a může utíkat k dobrodružství. V první polovině roku vás čeká stres ve vztahu. Buď se to zlomí, nebo se raději rozejděte. Už v únoru vám vaše erotické vyzařování přinese spoustu možností. Až do konce října vám planeta lásky Venuše přihraje několik dovolenkových známostí a intenzivní prožitky. Ale už tak od konce srpna by singles měli uvažovat o pevnějším soužití a věrnosti. V dosavadních vztazích dojde k výměně názorů. Budete muset znovu překonat rozpory v těch oblastech, v nichž u vás docházelo k nedorozuměním již dříve. Ale neházejte po sobě porcelánem, stejně to nepomůže! Kdo k vám nejlépe sedne v roce 2005? To správné dobrodružství prožijete se Střelcem. Legraci a radost vám přinesou a nabídnou Blíženci. S Váhami se můžete sblížit důvěrně.
Ryby (20. únor - 20. březen) Zmocněte se lásky a pevně ji držte V novém roce budete chtít ve vašem vztahu leccos změnit. Dosavadní partnerství vás nudí, nenaplňuje vás. Zatoužíte po něčem silnějším, budete klást vyšší nároky nejen na sebe, ale i na partnera. Doslova budete provokovat. Platí to hlavně pro narozené uprostřed března. Stabilní páry vydrží tyto milostné turbulence v klidu až do července. Pak raději opatrně. Svobodní si budou zejména v březnu vychutnávat přízeň přitažlivých osob, v červnu budou, co se týká flirtu, v dokonalé formě. Potom by ale měli uchopit příležitost za pačesy a držet se jí. Kdo k vám nejlépe sedne v roce 2005? Neobyčejné a výjimečné zážitky prožijete s Vodnářem, stálost a věrnost naleznete u Štíra nebo Býka. Ale nejlépe vám to bude klapat s Rakem.
Beran (21. březen - 20. duben) Super šance v červenci Být Beran se letos vyplatí - až do poloviny října Jupiter podporuje vaše milostné šance. Pro svobodné to znamená, že mají velkou část roku možnost poznat lidi, mezi kterými bude i jejich ideál. V existujících partnerstvích převáží harmonie. Většina problémů se vyřeší v poklidu. Jen u Beranů, kteří se narodili mezi 10. a 20. dubnem, může v partnerství docházet k ostřejším sporům. Kdo k vám nejlépe sedne v roce 2005? Střelec i Štír jsou ideální pro ohnivou část vaší osobnosti. Od srpna vás bude vzrušovat Kozoroh. Přinese trochu potřebného klidu.
Býk (21. duben - 20. květen) Silná přitažlivost Očekává vás skvělá polovina roku, ať jste svobodní, nebo zadaní. Od poloviny dubna do začátku května máte zázračnou magnetickou přitažlivost. Od konce července však může zvláště u těch, kteří se narodili v dubnu, docházet k ošklivým potížím v partnerství. Budete se cítit nespokojení a může to vést až k ochlazení vztahu a někdy i k rozpadu. Ten, kdo teprve partnera hledá, bude mít větší problémy. Nešťastně se mohou zamilovat narození mezi 4. a 9. květnem. Od listopadu se Býkům opět vede skvěle. Je to nejhezčí čas na cestování a na flirt na dovolené. Kdo k vám nejlépe sedne v roce 2005? Hledáte více vzrušení? Pak se dejte dohromady s Vodnářem. V bezpečí budete naproti tomu s Kozorohem. Ten, kdo miluje rozvážně, vybere si Býka.
Blíženci (21. květen - 21. červen) Velké změny Prožijete překvapení, romantiku, dramatické chvíle i vášeň. V partnerství vyložte karty na stůl a nic v sobě neskrývejte. Je otázka, co zvítězí: zda pocity viny, spory o moc nebo konstruktivní návrhy, ze kterých se oba poučíte. Únor a červenec jsou pro vás ideální měsíce na dovolenou. Svobodní potkají zajímavé lidi. V květnu prožijete nezapomenutelné a vášnivé erotické chvilky, mezi půlkou července a koncem října zamotáte všem okolo hlavu. Kdo k vám nejlépe sedne v roce 2005? Vášeň ve vás probudí Štíři, se Lvy se můžete začít věnovat plánům o budoucnosti. Vodnáři vás unesou do vyšších sfér.
Rak (22. červen - 22. červenec) Harmonie a spousta zábavy Rok 2005 zaútočí na všechny vaše smysly. Jen Raci, kteří slaví narozeniny po 12. červenci, se uprostřed července musí připravit na zkoušky kvality partnerství. Ostatní očekává rok plný změn. Ve vztahu si vyjasníte problémy a od srpna snadněji prosadíte své názory, aniž byste vyprovokovali hádku. Oceníte bezpečí a teplotu rodinného života, dokonce budete plánovat přírůstek. Nezadaní mají nejlepší vyhlídky najít v novém roce partnera. Flirtuje se obzvláště lehce a něžně! V březnu, červenci a srpnu vám známost z dovolené nepůjde tak lehko z hlavy. Od konce října se pro všechny rozevře náruč štěstěny - harmonie bez dlouhé chvíle, zábava a pozitivní napětí. Kdo k vám nejlépe sedne v roce 2005? Něžné chvíle prožijete s Rybami. Jistotu a bezpečí vám dají jako vždy Kozorohové. Váhy se postarají o nové impulsy a vzrušující momenty.
Lev (23. červenec - 23. srpen) Romance na pracovišti V první polovině roku prožijete chvilky příjemného strachu. Hlavně ze svobodných "singlů" se stanou téměř přes noc profesionálové ve flirtování. Hned na začátku roku rozkvete na pracovišti romance, nebude mít ale dlouhé trvání. V březnu a dubnu bude ideální doba na cesty. Pro erotické napětí a dokonalý soulad je postaráno. V horkém červenci hraje velkou roli sex, v říjnu můžete očekávat vyplnění dětských snů. Budete mít (zvláště Lvi narození v červenci) velkou zodpovědnost! U Lvů narozených začátkem srpna může celý rok znamenat určitou nejistotu. Poslouchejte sami sebe, než se vrhnete do nové lásky nebo se rozloučíte se starou. Kdo k vám nejlépe sedne v roce 2005? Ryby vás dovedou ke snění a dají vám část své citlivosti, která se vám tento rok hodí. S Vodnářem stoupá šance na napětí a vášeň.
Panna (24. srpen - 23. září) Pryč s rutinou Řítí se na vás vzrušující chvilky! Dobrodružství, boj o moc, rozchody, nové začátky, to vše je na pořadu dne celý rok. Nečekejte, že se budete držet něčeho pevného. Váš vztah potřebuje čerstvý vítr do plachet. Zkoušejte stále něco nového, vymaňte se z rutiny. Buďte otevření, pozorně se dívejte, najdete nové impulsy. Ten, kdo je v roce 2005 svobodný, se zamiluje do člověka úplně jiné povahy a založení. Zkuste něco neobvyklého, nečekaného. Koncem července a v polovině srpna nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Od listopadu vás čeká mnoho harmonie, humoru a příjemných rozhovorů. Kdo k vám nejlépe sedne v roce 2005? Kupodivu budete vycházet nejlépe se Střelci a cítit přitom pochopení. V případném vztahu s Kozorohem bude důležité, zda máte stejný styl myšlení a zájmy.
Váhy (24. září - 23. říjen) Svatba? Je to klidně možné! Až do listopadu se cítíte skvěle, máte v jakémkoliv vztahu štěstí. U pevných svazků se vrací pocity štěstí, lásky a spokojenosti. Volnější partnerství se stabilizují od července. Singles si mohou vybrat: vsadíte na jediný vztah, nebo si budete vybírat? Obojí je správně! Pro partnerství lidí narozených ve Váhách je extrémně důležité, aby jejich protějšky ocenily každou, i sebekratší hezkou chvilku partnerského života. Jen ti, kdo se narodili mezi 13. a 20. říjnem, prožijí malé nepříjemnosti. Od půlky července vás čeká zařizování a spousta práce, bude na vás ležet velká zodpovědnost. V únoru naopak hlavní roli hraje erotika a zábava. Květen je ideální měsíc na cestování, v červenci dojde k malé výměně názorů. Od srpna do října se budete vznášet v sedmém nebi. Je čas na svatbu! Kdo k vám nejlépe sedne v roce 2005? Střelci vám otevřou nové horizonty, Ryby vám vyplní romantické sny. Se Lvy se cíleně dostanete tam, kam chcete, pokud sdílíte jejich ideály.
Štír (24. říjen - 22. listopad) Partner snů na obzoru V prvním pololetí to půjde s láskou dobře. Dosavadní partnerské vztahy zůstanou stabilní nebo se ještě více prohloubí. Osamělí nemusí usilovně hledat partnera, ten pravý či pravá se zničehonic objeví. Máte tedy skvělé vyhlídky. Konec července přinese trošku mráčky v oblasti lásky, srpen bude znamenat některé nevyplněné tužby. Ale od půlky září vám bude příznivě nakloněna planeta lásky Venuše, od konce října se přidá planeta štěstí Jupiter. To znamená, že dostanete vše, po čem toužíte nebo o čem sníte: hluboké prožitky, sex, něžnost, pochopení. Kdo k vám nejlépe sedne v roce 2005? Raci vám budou nakloněni příznivě celý rok. S Pannou vás bude spojovat mnoho věcí, nejlépe jí totiž rozumíte. Od podzimu může nastoupit Beran, který vás okouzlí. Čeká vás velmi intenzívní prožitek.
Střelec (23. listopad - 21. prosinec) Pozor, zamilujete se do kamaráda(ky) Je jedno, zda už máte vztah či ne. V příštím roce se budete poohlížet po nové, intenzívnější lásce a tu taky získáte. Pro páry může být první půlrok zkouškou ohněm, neboť touha po něčem novém se vám nevyhne. Pokud lákání překonáte, zintenzívní se váš vztah. Nezadaní (speciálně narození koncem listopadu) projdou velkou zkouškou už v lednu. Známostí bude totiž dost, ale na pevný vztah přijde čas až v červenci. Od konce srpna do začátku září byste se měli pozorněji poohlédnout mezi přáteli, není totiž vyloučeno, že mezi nimi najdete velkou lásku. Znáte ho nebo ji totiž už dlouho, ale nikdy by vás nenapadlo, že na vás myslí jinak než na kamaráda(ku). V říjnu díky planetě Venuši rozeznáte, komu patří vaše srdce. Také páry prožijí znovu zamilovanost, která prohloubí vztah. Kdo k vám nejlépe sedne v roce 2005? Ideálními "spolucestujícími" jsou Váhy. Od července to můžete zkusit se Lvem, který se ve vašem životě objeví. Může to být vážné. Provokovat vás budou také Blíženci.
Kozoroh (22.prosinec - 20. leden) Dovolená v ráji Čeká vás skvělý rok v partnerských vztazích s přímo napínavými možnostmi. Zhruba do poloviny července si vezměte "pod lupu" vašeho partnera či partnerku. Pokud obstojí, nic nebrání tomu, aby se na podzim rozezněly svatební zvony. Upřímné rozhovory s vaším protějškem, žádné lži a výmluvy, to vše ještě více upevní porozumění mezi vámi a oboustranné pocity pohody. Dovolenou si naplánujte v období mezi koncem července a polovinou srpna. Zažijete pocit, že jste s partnerem v ráji. Osamělí by se neměli vyhýbat flirtům, každé setkání v sobě nese jistou naději. Od listopadu vás čeká vrchol vašich srdečních dobrodružství, nejtajnější přání se splní. Předpokladem však je, že nebudete skrývat pocity před ostatními. Buďte celý rok otevřeni a nakloněni překvapením! Kdo k vám nejlépe sedne v roce 2005? K erotickým výletům vás pozve Býk. Trvalé porozumění a štěstí najdete u Panny, vášeň ve vás probudí Štíři. Nebraňte se!