Na plážích a plovárnách v létě potkáte spoustu nádherných dívek. Jejich plavky vám o nich řeknou víc, než si myslíte. Obrázkové motivy Už od začátku je to prohra. Taková žena se stylizuje od role dívenky. I v pokročilejším věku je dětinská amá příliš bujnou fantazii. odvede se neustále radovat. Tip na seznámení Zcela jistě ji nadchnete zmrzlinou stejně, jako když se s ní do omrzení budete klouzat na skluzavce. Potřebujete-li jen odreagování, dostanete ho. Víc však nechtějte.
Černá Tmavá barva prozrazuje zdrženlivost a plachost. Žena na obrázku vyznává názor: více je někdy méně. Netouží na první pohled ukázat vše. Pod povrchem se však může skrývat opravdový poklad. Tip na seznámení Jděte na věc opatrně a s rozmyslem. Vše bere příliš vážně a na letmý flirt nemá chuť ani odvahu. Určitě vás neodmítne, když ji pozvete do divadla nebo na taneček.
Barevný vzor Taková žena stojí nohama pevně na zemi, je vyloženě sportovní typ, svědomitá a kultivovaná. Dbá na sebe. Neláká ji dobrodružství, ráda si povídá. Můžete s ní klidně pomlouvat ostatní ženy nebo kritizovat vřeštící nevychované děti. Tip na seznámení Nenucenost je jediná vlastnost, se kterou můžete uspět. Velmi rychle vycítí každý falešný podtón vašeho hlasu a uzavře se. Jestliže ale dokážete být upřímný k sobě, bude i ona k vám.