Známý Murphyho zákon ve speciálních paragrafech týkajících se manželské sexuality uvádí tři po sobě jdoucí ustanovení, která docela přesně odráží pravdu, se kterou se den co den potkáváme: * Podle anekdot nedochází k manželskému sexu proto, že manželka nechce. * Ve skutečnosti to ovšem bývá tak, že nechce manžel. * Přesněji řečeno, manželka chce někdy jindy a manžel zase s někým jiným. Rozdílná chuť na sex je opravdu každodenním chlebem všech poradenských rubrik, takže případy naprosté sexuální shody jsou po několika letech vzácnější než zatmění slunce. Zatímco v dřívějších dobách se frekvence pohlavních styků řídila výhradně přáním muže a slušně vychované ženě nepříslušelo dát najevo intimní touhu, dnes platí pro ženy sexuální rovnoprávnost. Ještě před půl stoletím přicházeli občas manželé do ordinace nebo do hospody postesknout si na sexuální nezájem své milované ženy; dnes se naopak z manželských ložnic ozývají stále sílící ženské stížnosti na frigidního muže, kterému je milejší práce, televize, rybaření nebo sbírání známek než sex s vlastní ženou. A jako první padne podezření, zda v tom náhodou není "nějaká jiná". Tyto obavy ale většinou nejsou opodstatněné. U muže se nevěra rozhodně neprojevuje slábnoucím zájmem o vlastní ženu, ale právě naopak. Nevěrník bývá doma neobyčejně zdatným a pozorným milencem; samozřejmě jenom do té doby, než to praskne.


Jak "ho" svést? Masáž dokáže i s unaveným a přitom dříve tak šikovným a náruživým milencem divy. Jak na to? Pár správných tahů nebo tlaků na správných místech stačí, aby za pár minut masírovaný protějšek vzdychal blahem a vrhl se na vás jako zvíře. Hlavní zásady kvalitní erotické masáže zní: 1. Nikdy nesmíte začít s přímým útokem na jeho chloubu. Tam se rukama vydejte až po dlouhých minutách škádlení, hnětení a hlazení ostatních tělesných partií. 2. Nejprve muže přetočte na břicho a soustřeďte se na šíji. Lehce ho hlaďte odzdola, kde se obratle napojují ke klíčním kostem a současně na šíji tlačte, což muže uvolní a současně nesmírně vzruší. Krk a šíje je velmi zranitelná část těla a jejím hlazením vytváříte hluboce intimní spojení založené na důvěře. 3. Prsty mu přejeďte po páteři, zlehka rukou pohybujte a drážděte mu tak obě poloviny zad současně. Až dojdete ke kříži, něžně ho nehty poškrábejte po hýždích a pak je pevně hněťte. 4. Sjeďte oběma rukama po stehnech ke kotníkům a hlaďte je i chodidla. Mějte ale pevný stisk, aby ho dotyky nelechtaly. 5. Obraťte muže na záda a začněte jemně masírovat kyčle a důlky pod nimi a následně i břicho. Neopomínejte jeho bokům dopřát klouzavé dotyky směřující vzhůru k hrudníku. Zdroj: Jak být bohyně sexu (Fragment)
Občasné divadlo neškodí Aby muže sex bavil, je nutné, aby mu žena neustále dávala najevo svoji spokojenost. A jak známo, chvály není nikdy dost! Právě pochvalnými slůvky a vzrušeným, šťastným tónem se nevyplácí při předehře nebo samotném aktu šetřit. Povzbuzování a chválení je pro muže tou největší odměnou za vynaloženou aktivitu. Zkrátka se nebojte v posteli mluvit. A jaký výkřik stoprocentně zabere? Jsi naprosto neuvěřitelný, miláčku!
Jak nalákat vlastní ženu? Muž musí ženu za všech okolností přitahovat. Za její sníženou chutí na sex tak může stát hlavně to, že se partner doma stále častěji povaluje na gauči v teplácích, tloustne a něžnostmi zrovna nehýří. Když už ženu chce muž dostat do postele, měl by ji předtím dostatečně naladit. Takže buďte milí, pozorní, naslouchejte. Nalejte partnerce sklenku vína, pusťte pohodovou muziku a hlavně se zbavte alespoň občas na noc ratolestí. Neškodí se poohlédnout po erotické pomůcce. Co ženu ale spolehlivě odzbrojí, je víkend strávený mimo domov třeba v útulném penziónu.
Vaší lásce dopřejte čokoládu a med Sexuální apetyt povzbudí i celá řada speciálních dobrot. Zkuste je někdy svému miláčkovi zařadit do jídelníčku, odměna v podobě bouřlivé noci by vás neměla minout. Nejvhodnější jsou: banány, okurky, mrkev, chřest, jablka, borůvky, chilli papričky, čokoláda, hroznové víno, med, ořechy, špenát, rajčata.