Žena může být doma spokojená, svého muže milovat až za hrob, a přesto. Stačí, když přijdou její plodné dny a s oddaností může být konec. Právě v tomhle ideálním období pro otěhotnění totiž zadané ženy nejvíce zahýbají. Reagují přitom na vůni těla silných, dominantních mužů, která je v jiném období vůbec nevzrušuje. Právě tuto informaci před časem zveřejnil český biolog Karel Havlíček z Karlovy univerzity poté, co provedl studii mezi britskými studenty a studentkami. Její závěry vyšly v "Biology Letters" britské Royal Society. Český badatel ve své studii tvrdí, že ženy využívají "smíšené partnerské strategie". Z biologického hlediska si přejí jako otce svých dětí spíše dominantního muže, v partnerství však touží spíše po citlivém, hmotně zajištěném muži, na kterého je spolehnutí při výchově potomků. "Důkazů, že tahle teorie platí v praxi, můžeme najít celou řadu. Stačí se zaměřit na případy manželek bohatých mužů, které za zády svého manžela otěhotní se svým osobním strážcem," říká Radim Uzel.


Nevěrníkům hrozí infarkt! Sex s milenkou nebo prostitutkou se může stát starším mužům osudným. Podle agentury DPA jim častěji hrozí smrt v podobě infarktu, než kdyby dováděli v posteli se svou zákonitou partnerkou. Dokazuje to britská studie, která potvrzuje, že tři čtvrtiny všech zaznamenaných případů úmrtí při sexu se staly při nevěře. O důvodech se spekuluje, každopádně jako nejpravděpodobnější se jeví fakt, že se nevěrní muži chtějí předvést a podstatně více se namáhají než doma se svou ženou.
Pět tipů, jak si ji udržet doma 1. Mluvte s ní a pozorně naslouchejte jejím přáním, nevyjímaje ani ta, která se týkají postelových hrátek. 2. Společně si vypracujte ideální scénář sexu. Myslete hlavně na ženské potřeby, ty svoje posuňte občas do pozadí. Běda těm mužům, kteří okamžitě po milování zavřou oči a otočí se na bok! Na tohle je většina žen příšerně alergických. 3. Když už ženě chcete navrhnout společné sledování porna nebo snad občasný sex ve větším počtu účastníků, vyberte si na sdělení správnou dobu a zvolte jemný způsob sdělení. Rozhodně s tím za ní nechoďte okamžitě po společném sexu. Vezměte jed na to, že si to přebere jako svoji neschopnost. Tedy, že se s ní musíte asi pořádně nudit a toužíte po změně. A ona může být v tomhle ohledu rychlejší. Milenci totiž bývají něžní, chápající a naslouchající. 4. Když cítíte ve vzduchu problém (nemluví s vámi, vyhýbá se vám, chodí velmi brzy spát), neberte situaci na lehkou váhu a dejte impuls k rozhovoru. A nenechte se odbýt slovy: to nic, to bude dobrý. Dobrý to totiž samo od sebe nebude! 5. Romantiky není nikdy dost. Takže zapracujte na shánění lístků do divadla, přižeňte se domů s malým dárkem, urvěte se z práce alespoň jednou za měsíc dříve než v osm. Pokud chcete nenásilně povzbudit její sexuální apetyt, máme pro vás tip: vezměte ji na pizzu, která bude obsahovat černý pepř, chřest, artyčoky, feferonky. Mlsným jazýčkům možná přijde vhod i její sladká verze s banány, čokoládou a karamelem.
Orgasmus zaručí vanilka Za to, že si žena odskočí do jiné postele, "vděčí" hodně mužů také svým návykům. Uspokojit ženu totiž dokáže pán tvorstva jen velmi těžko, pokud je cítit pivem, tabákem, potem a hlavně tělesnou nečistotou. Za neúspěchem ale může stát i nesprávně zvolený parfém. Vyplatí se proto zapojit do výběru parfému i stálou partnerku. Ty nejerotičtější představy u něžného pohlaví zase vyvolává vanilka. Takže pánové, přestaňte řešit délku svého penisu a více se soustřeďte na to, aby byla žena vašich snů v pohodě, tedy maximálně psychicky uvolněná, a hlavně věnujte dostatek pozornosti tělesné hygieně!