Hurónský smích se ozývá, vyprávíli někdo veselé historky o tom, čím vším si ženy dokáží dělat dobře. Ale pozor! Lékaři z Urologické kliniky FN Olomouc varují, že podobné praktiky mohou vést k těžkým zdravotním újmám a celoživotnímu strádání a potížím! "Ženy by měly být varovány před náhražkovým řešením, jako je používání nevhodných předmětů k masturbaci," potvrzuje sexuolog Radim Uzel. "Do pochvy by se neměly zavádět předměty tuhé a zraňující, rovněž ovoce a zelenina nejsou k tomuto účelu vhodné. Také pozor na masturbační pomůcky, které jdou pak špatně vytáhnout." Lékaři z Olomouce shromáždili všechny neobvyklé způsoby onanie, které se za čtyřicet let existence olomoucké kliniky vyskytly. A zjistili, že ženy jsou v tomto směru vynalézavé až nebezpečně. Z třinácti případů poškození jich pět skončilo náročnou operací. Zdroj: MUDr. Zdeněk Mucha, MUDr. Pavel Rajmon, MUDr. Aleš Vidlář, Urologická klinika FN Olomouc Hele, šiška, bum do ...! Jistý gynekolog musel pacientce odstraňovat z řitního otvoru šišku, která v tomto místě uvázla při masturbaci. Žena odkládala návštěvu lékaře v naději, že šiška vyjde samovolně. Nevyšla, naopak nabyla na objemu a rozevřela se. To si vyžádalo operaci s postupným odstřihováním a vyjímáním jednotlivých ostnů a semen. Pozor na teploměr! Jedna velmi štíhlá žena se dostavila k lékaři s teploměrem v močovém měchýři, kde uvízl při mastrubaci. Díky tomu, že neměla téměř žádný podkožní tuk, mohli lékaři těleso dobře nahmatat a při složitém zákroku srovnat do svislé polohy. Pak teploměr vyjmuli stejnou cestou, jakou byl předtím zaveden. Není nad pořádnou žárovku Možná si řeknete, že tohle by mohlo napadnout jen naprostého šílence. A přece! Onanii s žárovkou si vybrala zcela svéprávná žena. Místo svícení použila stopadesátiwattovku jako sexuální pomůcku a natolik se rozvášnila, že žárovka zůstala uvnitř. Před návštěvou gynekologa pak musela dáma bojovat jen se svým vlastním studem. Při placení buďte střízliví! Poslední případ sice s onanií nesouvisí, ale je přinejmenším poučný. Jedna krasavice dostala jako odměnu za krásnou noc objemný balíček bankovek. Spokojený zákazník jí peníze zasunul do míst, kde si nejvíc užil. Bohužel dáma nebyla příliš střízlivá, a tak na tento zvláštní způsob placení zcela zapomněla. Několik dní měla nepříjemné pocity, po návštěvě gynekologa si však oddechla a navíc si mohla slušného obnosu konečně patřičně užít.


* Nejběžnější pomůcky - svíčka (dortová, vánoční, kostelní), bužírka, teploměr * Méně obvyklé - drát, skleněná a plastová tyčinka, kapátko, korálkový náhrdelník * Nejkurióznější milostné pomůcky - slepýš, rtěnka, špageta, lžíce, zubní kartáček, žárovka, napínáček, náramkové hodinky
Naprosto bezpečné hity Zapomeňte na svíčky či hady a raději se obraťte na zavedené sexshopy. A nestyďte se! Prodavači se na vás dívají jako na každého jiného zákazníka, rozhodně ne jako na úchyláka. Pořád lepší chvilka v sexshopu než ostuda u gynekologa nebo urologa. A navíc si pohodlně můžete obstarat vybrané zboží po internetu. Zlaté vibrační vajíčko Je rozhodně lepší a bezpečnější než žárovka. A také hezčí. Je veliké jako opravdové slepičí vajíčko a má plynulou regulaci vibrací. Cena: 375 Kč. Kabelkový vibrátor minikrálík Miniaturní plastový vibrátorek s gelovou špičkou má tvar pelášícího králíčka a připevněnou šňůrku pro možnost nošení na krku. Je devět centimetrů dlouhý. Cena: 505 Kč. Venušiny kuličky stupňovité Kuličky jsou ve stylu cyber, jsou průhledné a jejich velikost je stupňována od dvou do tří a půl centimetru. Cena: 497 Kč.