Pomocí esemesek flirtuje téměř šedesát procent majitelů mobilů! Naprostá většina si přes mobil domlouvá schůzku a něco přes šedesát procent vyťukává své zamilované vzkazy ručně. Vyplynulo to z průzkumu firmy Oskar mezi zákazníky staršími 18 let. Hitem je erotické dopisování Pevná linka už nefrčí. Každý pátý zákazník totiž přiznal, že provozuje s partnerem sex přes SMS zprávy, erotický hovor pak po mobilu vede dvakrát víc lidí než po pevné lince. Pokud patříte k těm, jejichž milostný život ovlivňuje mobilní telefon, dávejte si pozor hlavně na textovky. Pomocí nich se lze jednoduše dopátrat nevěry a čtvrtina lidí takto občas svého partnera skutečně kontroluje! Téměř desetina pak důkazy o nevěře v mobilu našla. Podíl nevěrných žen a mužů je stejný, ale liší se frekvencí. Muži přes telefon podvádí, na rozdíl od žen, opakovaně. Přes mobil se i rozcházíme Průzkum ukázal, že mobily citové vztahy zasáhly opravdu výrazně. Mnozí z nás mají "telefonickou bokovku", dokonce se přes mobil i rozcházíme. "Jako bychom se báli komunikovat otevřeně, vzdalujeme se sobě navzájem," říká sexuolog Zlatko Pastor. "Často se upřednostňuje kariéra, sexu se věnuje méně času a ve virtuálním světě už nebudeme možná partnera potřebovat vůbec."


Horoskop mobilních svůdníků Štíři Jako jedno ze dvou znamení mají mezi sebou i osoby, které telefon pokládají za svého nepřítele. Ti zbývající nejčastěji posílají SMS za účelem seznámení se s někým, koho si vyhlédli. Lev Velmi často používá SMS pro seznámení s někým, kdo se mu líbí, a aktivně ho osloví. Panna Nejčastěji ruší večeře prostřednictvím SMS a nejčastěji hledá partnera přes seznamku na mobilu. Váhy U Vah je nejmenší pravděpodobnost, že budou flirtovat přes SMS. Ovšem, když už začnou, dělají to opakovaně. Rak S erotickým telefonátem téměř neslučitelné! Raci spolu se Střelci používají telefon k erotickým hovorům nejméně. Střelec Když dostane kopačky, je jeho motivace říci to kamarádovi osobně nejsilnější ze všech znamení. Nejčastěji používá mobilní telefonát k flirtu. Blíženci K pozvání na rande používají mobilní telefon ze všech znamení nejméně, raději zvou prostřednictvím SMS. Patří ale spolu s Váhami k těm, co telefon nejčastěji používají k paralelnímu vztahu. Býk Pokud pošle sexy SMS, pak je to spíše zázrak. Posílá je totiž nejméně ze všech znamení. Beran Nejméně často řeší své vztahové problémy přes telefon (pokud tedy nežije s Vodnářem, který tento způsob miluje). Ryby Mají mezi sebou osoby, které telefon pokládají za svého nepřítele. Vodnář Zprávu o tom, že dostal kopačky, nerad sděluje osobně a raději volí jiné možnosti - zavolá nebo pošle SMS. Kozoroh Má nejsilnější pouto ke svému telefonu a také nejsilnější pouto ke svému partnerovi. Telefonickou bokovku odmítá nejvíce ze všech znamení.
Tihle flirtují nejčastěji Typický flirtér 21-25 let, svobodný, bez pravidelného příjmu, z Prahy, introvert, racionální povaha Typická flirtérka Do 20 let, bez stálého příjmu, z Prahy, extrovert, emocionálně založená
Kdo podvádí přes telefon * Podíl nevěrných mužů a žen je stejný, ale liší se frekvencí * Muži mívají telefonickou bokovku opakovaně, žena jen jednou * Věk do 20 nebo 31-35 let * Extroverti - Blíženci, Raci nebo Vodnáři
Radim Uzel: Všechno hned mazat! SMS flirtování je možno zahrnout mezi často diskutovaný problém týkající se sexu po telefonu. V sexuálním protějšku je možné budit naprosto nepodložené a iluzorní představy. Rozcuchaná, neupravená a zanedbaná žena může vyvolávat dojem nepřekonatelné krasavice, otrhaný pupkatý strejda se pak může představovat jako neodolatelný donchuán s trojúhelníkovým hrudníkem a ostře řezanými rysy. Vzpomeňte jenom na ty placené erotické linky s prsatými vlhnoucími krasavicemi! Na druhé straně drátu pak sedí odporná babice, která při milostných vzlycích ještě štrikuje nebo luští křížovku. Často se taky vyskytuje otázka, zda milostné laškování hovorem nebo SMS zprávami může být počítáno jako partnerská nevěra. Pokud vezmeme v úvahu to relativní bezpečí příjemce, tak je to rozhodně lehčí typ nevěry, kterou však kupodivu někteří lidé odmítají tolerovat. Domnívají se totiž, že od vroucích vyznání k jejich skutečnému fyzickému naplnění už zbývá jenom krůček. Často mají bohužel pravdu. Zapomenuté a včas nevymazané vzkazy pak bývají často pravým kamenem úrazu. Je zajímavé, jak se lidé vzájemně šťourají ve svých mobilech a jak jsou mnozí se zacházením s milostnými vzkazy neopatrní. Já sám jsem byl v uplynulých několika měsících několikrát konzultován rozběsněnými partnery, kteří právě díky SMS zprávě přišli na dlouhodobě pečlivě utajovanou nevěru. Dávejte si už proboha na ty své SMS zprávy pozor a raději všechno okamžitě mažte!!