Najít erotogenní zóny na těle partnera může být jednoduché, ale také velký problém. Každý si potrpí na něco jiného, různá intenzita doteku může vyvolávat naprosto rozdílné reakce. Aby to nebylo tak složité, pomůže zjištění, že velkou roli hraje fakt, v jakém znamení zvěrokruhu se vaši partneři narodili. V astrologii odpovídá totiž dvanáct znamení dvanácti partiím lidského těla. Proto mohou hvězdy snadno poukázat na to, kde budete pouhým dotekem nebo jemným pohlazením slavit úspěchy. Nechte se inspirovat.


Beran Hledá vášnivý sex válečnickým stylem. Často u něj funguje hádka před milováním. V rozpáleném stavu je jeho tělo vzrušivější. Erotogenní zóny má na hlavě a na uších. Berani milují něžné hlazení těchto partií rukama nebo ideálně jazykem, běhá jim až mráz po zádech. Kromě toho jsou Berani specialisté na líbání.
Býk Smyslní Býci mají schopnost užívat si každé chvíle milování. Rychlost je pro ně zabijákem erotiky, potřebují trpělivost. Dokáží přeměnit doslova celé své tělo v jednu velkou erotogenní zónu, hlazení krku a zad je však nejvíce efektivní. Díky smyslnosti úst jsou ideálními pro orální sex. Mají také rádi vonné oleje a parfémy.
Blíženci Změna u nich hraje asi největší roli, stále touží vyzkoušet něco nového. Milují neklid, nesnesou rutinu. Milují hru na svádění více než samotný akt. Jsou citliví na doteky na prsou, ramenech a pažích. Jemná masáž páteře je může přivést do extáze. Blíženci zbožňují, když jim partner dráždí jazykem prsty na rukou. Při sexu potřebují mluvit.
Rak Něžnost je mezi dvanácti zvěrokruhy nejdůležitější pro Raky. Mazlení je pro ně smyslnější část milostného aktu než samotný sex. Musí mít k partnerovi důvěru. Sex je o to lepší, čím déle jsou partneři spolu. Nesnášejí sex na jednu noc. Erotogenní zóny Raka jsou prsní bradavky, také milují líbání a hry jazyka, mazlení ušních boltců.
Lev Stejně jako každá kočka má rád hlazení. Proto jsou jako partneři vítáni vytrvalci v jemných dotecích a masážích. Požadují při milování totální pozornost. Musí být trochu show, třeba před zrcadlem. Nestydí se vypomoci si sami vlastní rukou při dráždění. Erotogenní zóny se nacházejí vlevo a vpravo od páteře. Citliví jsou i na spodním rtu.
Panna Panny nikdy neztrácejí hlavu, dokáží odolat i těm nejrafinovanějším způsobům svádění. Ovšem když jejich rozum řekne "ano", pak si užívají vášně doslova strategicky. Před milováním potřebují pocit absolutní čistoty, aby se při intimních situacích mohly plně oddat. Milují masírování podpaží a loktů, citlivé jsou také v oblasti pupíku.
Váhy Musí na ně dýchnout luxus, aby se eroticky naladily. Hedvábné ložní prádlo, vzrušující parfém partnera, šampaňské. Váhy se samy stimulují očima. Partner může klidně i předvést striptýz. Agresivita je jim v sexu cizí, nechávají se svádět, samy aktivitu neprojeví. Něžné polibky na břicho až do klína jsou tím pravým.
Štír Ačkoliv vycítí erotogenní zóny partnera, své zakryjí tajemstvím. Partner musí vystopovat, co se Štírům líbí. Mezi nejcitlivější oblasti patří zadeček, a to až k oblasti konečníku. Milují být zde hlazeni. Oceňují aktivitu a chtějí v posteli rovnoprávnost. Klasické pozice neocení, hledají neobvyklý zážitek. Rafinovaná předehra a až trochu masochismu.
Střelců Ačkoliv platí za velké dobrodruhy, v posteli jsou pohodlní. Hledají však často exotického partnera. Partneři Střelců by měli být temperamentní. Střelci milují hlazení vnitřní strany stehen až k sedacím svalům, připravuje je to na intenzívní prožitek. Někdy milují takovéto hlazení tak silně a tolik je uspokojí, že ani nepotřebují následný sex.
Kozoroh Mnoho z nich působí, jako kdyby byli vyvýšení nad sexuální zážitky. Opravdu existují Kozorohové, u kterých musí mít partner neuvěřitelnou trpělivost, aby se dočkal odezvy. Je znamením, u kterého trvá nejdéle rozehřívací fáze Dá se urychlit, pokud znáte erotogenní zónu. Ta se u Kozoroha vyskytuje na koleni.
Vodnář Nejlépe je spoutat ho na velké posteli, kde hned dojde k milostnému aktu. Jsou nesmírně nápadití a mají mnoho erotogenních zón. Hodně citlivé je lýtko. Pokud jste experimentovali, pak víte, že ideálním místem pro erotické dráždění je lícní kost. Proto Vodnáři milují být líbáni něžnými polibky na lících, které z nich udělají sexuální hračku.
Ryby Koupou se v moři pocitů, když jsou zamilované. Něžný milenec je jejich romantický sen. Rychlovka ve výtahu sice podráždí fantazii Ryb, ale není to to pravé. Musíte k nim být milí, citliví a něžní, nutná je dlouhá předehra, Ryby jsou pasivní, rády reagují na podněty. Jejich erotogenní zóna se nachází na chodidlech a na prstech chodidel.
Tady se rozhodně nespletete: Erotogenní zóny jsou tajemná místa na lidském těle, která reagují velmi citlivě na doteky a hlazení. Jsou u každého člověka odlišné a většinou se během života mění. Když místečko pohladíme nebo políbíme, stimulujeme nervová zakončení v kůži a tělem se rozlije slastný pocit. Milovníci sexu objevují stále nové a nové... Pohlavní orgány Jsou nejerotogennějším místem, doteky navozují příjemné pocity a zvyšují vzrušení. Nejcitlivějším místem ženského genitálu je klitoris, u muže na žaludu. Oční víčka Možná budete první, kdo ho políbil na tohle místo - a on zjistí, že to je velmi příjemné. Navíc přímý pohled do očí dokáže napovědět mnohé… Rty a jejich okolí Jako stvořené pro polibky a něžné doteky špičkou prstu nebo jazyka. Ušní lalůčky Letmé polibky, doteky nebo něžné šeptání a třeba jen váš horký dech dokáže divy. Krk Nebojte se do hry zapojit kromě rtů i zuby - samozřejmě tak, aby to ještě spadalo do kategorie příjemného laškování. Bradavky Je to místo, které stejně funguje na ženy i muže. Nesmí ale být jediným cílem vašich polibků. Věnujte se celému hrudníku - polibky, jazykem. Zadeček Kdykoli během milostné předehry i samotného milování je vhodný čas pomazlit se se zadečkem - vydrží i masáž, lehké štípnutí. Jeho rýha je také místem, kam byste se měli vydat - partnera bude mrazit.