„Spousta lidí má představu, že v sexu všechno umí, jenže po nějaké době to končí na nudě a sexuální komunikace mrzne, proto je fajn se vzdělávat,“ říká Julie Gaia Poupětová. Podle ní je dobré se věnovat kromě klasického sexu i jemnějším dovednostem, jako je třeba právě erotická masáž.

Ta může obsahovat až 30 hmatů, které Julie vyučuje ve svých kurzech. „Pokud budete partnera masírovat doma, doporučuji vždy použít lubrikační gel na bázi oleje a taky podložku, protože olej stéká a mohl by vám zamazat povlečení,“ radí.

Jestli se ostýcháte a nevíte, jak s masáží začít, můžete to prý brát jako takové cvičení, kdy oba vyzkoušíte něco nového. Hlavně se uvolněte, nejde přeci o nic vážného. Ideál je 20 minut, avšak délka masáže je individuální, každý muž vydrží do ejakulace jinak dlouho.

Pozor, už ve čtvrtek ve 12:00 vás čeká chat s kartářkou Evou Kalivodovou. Zeptejte se jí, co vás v lásce a sexu čeká!

Ženám na kurzech ale sexkoučka doporučuje vydržet minimálně 20 minut: „Když to ženu baví, je to super a klidně může skončit na třech hodinách.“ A jaký je osobní tip známé české sexexpertky? Ten prý spočívá ve stimulaci více erotogenních míst najednou.

„Když se partner blíží k vrcholu, je ideální zapojit co nejvíce částí těla do kontaktu. Tím vytváříte předpoklad pro celotělní orgasmus. Části těla se proberou, propojí a vnímají vyvrcholení taky,“ říká. Mezi citlivá místa patří třeba hrudník, hlava, hýždě nebo podbřišek. Tak co, dámy, vyzkoušíte masáž už dnes, nebo počkáte na svatého Valentýna?

Video
Video se připravuje ...

Masáž penisu podle sexkoučky: Váš partner z toho bude šílet! Eva Fraňková, Lukáš Červený

Fotogalerie
5 fotografií