Při pohledu na ně nemůže napadnout muže nic jiného než hříšné myšlenky. Vyzývavá Pamela Anderson, svůdná Jennifer Lopez, líbezná a požitkářská Paris Hilton. Za noc s nimi by nejeden chlap obětoval život. Naopak která žena by odolala půvabům Brada Pitta či Bena Afflecka? Ale jaké jsou tyto hvězdy v posteli? Divoké? Nespoutané? Že by nudné? Tady jsou jejich nejlepší erotické zážitky.


Brad Pitt (42): Sex za zvuku houslí Často bývá označován za nejerotičtějšího muže planety. Poprvé se líbal v šesti a nervozitou se prý málem počural. V Hollywoodu začínal tak, že vozil striptérky a s jednou z nich zažil i svůj nejlepší sex. "Zaparkovali jsme auto u zdi hřbitova a strhali ze sebe šaty," vzpomíná Brad. Když prorazil ve filmu, začal chodit s Gwyneth Paltrow (33), která milovala romantický sex. "Jednou jsem objednal houslové kvarteto, aby nám hrálo při milování." Pak se Brad oženil s Jennifer Aniston (36) a v posteli si s ní prý rozuměl jako s nikým jiným. Po rozvodu její místo nahradila ďáblice Angelina Jolie (30).
Pamela Anderson (38): Manželská erotika na videu Pamela se stala sexsymbolem díky roli v Pobřežní hlídce. Dnes sice o filmovou roli nezavadí, zato na titulu Playboye byla 24krát. Jaké byly její sexuální začátky? "Po jednom večírku mě jeden kluk vyprovodil domů. Povalil mě na trávník a začal mě líbat. Bylo to hrozné," vzpomíná. Na sex ale nezanevřela. Téměř polovina světa ji viděla na videu, jak se miluje se svým exmanželem, rockerem Tommym Leem (43). Svůj nejlepší sex ale prý zažila s německým modelem Narcisem Schenkenbergem (37). "Vyzkoušeli jsme všechno, co nás napadlo, i ty nejdrsnější věci," řekla.
Jennifer Lopez (36): Má "to" ráda na veřejnosti Poprvé "to" vyzkoušela v patnácti prý s klukem ze sousedství. Při natáčení filmu Selena v roce 1996 si vyhlédla kubánského číšníka Ojaniho Nou (33) a okamžitě ho svedla, za pár měsíců si hovzala. Manželství skončilo po roce. "Nejraději se milovala na veřejných místech, třeba na pláži. Vzrušoval ji pocit, že násněkdo může přistihnout, což sei několikrát stalo," tvrdí Ojani. Pak to šlo ráz na ráz. Skandální známost s raperem Puffem Daddym (36), další krátké manželství s Crisem Juddem (36) a zasnoubení s hercem Benem Affleckem (33). Ben se tehdy ale zřejmě zalekl, že si Jennifer v předmanželské smlouvě vymínila sex nejméně čtyřikrát týdně a zdrhnul. Nyní je provdána za zpěváka Marka Anthonyho (37).
Paris Hilton (24): Zkusila to i se ženou Dědička hotelového impéria má nejraději luxusní butiky, utrácení peněz, večírky a samozřejmě sex. I ona má na kontě několik sexuálních skandálů, nezapomenutelné je její porno s jejími milenci. "Paris je hotová ďáblice. Kdo se s ní pomiluje, už nechce jinou. Když jsme byli ještě milenci, stačilo zavolat a pokaždé byla připravená. Nikdy neodmítla," říká o ní její expřítel Rick Solomon (34). A co na to samotná Paris? "Je pravda, že jsem si už užila dost. Od dlouhodobých vztahů přes ty na jednu noc. Vyzkoušela jsem i lesbický sex. Ale vůbec nejlepší to bylo ve trojce - s mou kamarádkou a jedním klukem," říká otevřeně.
Ben Affleck (33): Nejraději v trojici! Ženy vždycky balil na svůj intelekt. Se spolužačkou Cheyenne chodil až do 25 let, k vodě ji pustil kvůli Gwyneth Paltrow (33). V televizní show otevřeně prozradil: "Nejradši mám sex se dvěma ženami. Mám rád, když je to trochu drsnější, když můžu holky chytit za vlasy a rozkazovat jim, co mají dělat." Gwyneth ale pro podobné hrátky pochopení neměla. "Do trojky se mnou nechtěla žádná z mých přítelkyň." řekl. Své tajné touhy neprozradil ani Jennifer Lopez (36). Dceru mu nyní porodila herečka Jennifer Garner (34).