Začalo to vášnivou líbačkou, skončilo drsným štychem. Ne, tohle není scénka z hardcore pornofilmu, ale realita petrohradského metra. V nočních hodinách se souprava metra stala místem nestydatých hrátek.

Jejich hlavními aktéry byla sličná kudrnatá černovláska a mladík maskující se maskáčovou bundou s kapucí. Původně seděli vedle sebe, ale vášeň i promile alkoholu v krvi byly příliš velké, aby tomu tak zůstalo.

Netrvalo dlouho a muž si svůj objekt touhy otočil k sobě a skočil na něj jako žokej Váňa do sedla svého šimla. Jenže průnik se mu v opilosti ihned nepodařil. Když si ověřil, že má k sobě ženu čelem, zjistil, že má stále na sobě kalhoty.

Ty si povolil tak, že vystrčil na voyeurského kameramana zadek a mohl tak vytasit svůj kord. Na videu je přitom vidět, že i z druhého vagonu si lidé odsedají. Záznam divokého sexu, který na záznamu zveřejnil web life.ru, úzkoprsé a konzervativní Rusy pobouřil.

Tohle je naprosté ponížení národa. Někteří lidé jsou horší než zvířata,“ napsala na sociální síti VKontakte.ru uživatelka Lilija Lunina. O dost drsnější byl Alexej Šešera-Lukašev. „Proč je nestrčit do vězení na pár dní? Jsem si jistý, že by to změnilo jejich přístup,“ napsal.

Video bohužel po pár zásunech končí. Není tak jasné, zda došlo k vyvrcholení ani to, zda pár nepřišel zkontrolovat revizor či ho ze soupravy nevyhodil strojvedoucí. Vzhledem k poměrům v Rusku, by se však pár měl modlit, aby nebyl nalezen a za sex na veřejnosti potrestán.