Na nohách má stařecké skvrny, obličej plný vrásek a její kštice je prošedivělá. O zákazníka však Sheila, která je občas považována za nejstarší prostitutku Velké Británie, rozhodně nouzi nemá. „Je okouzlující, smyslná a velmi talentovaná,“ řekl podle The Sun jeden z jejích pravidelných klientů.

Povyražení s Sheilou navíc není nic levného. Hodina jejích služeb přijde gerontofily na v přepočtu více než šest tisíc korun. Katie a její příbuzní se od aktivit Sheily veřejně distancovali. „Byli jsme zdrceni, když jsme se dozvěděli, že dělá prostitutku,“ prohlásila zpěvačka, jejíž kariéru nastartovalo účinkování v soutěži X-Factor.

A jak nedávno Katie, která nyní účinkuje v reality show Celebrity Big Brother, prozradila, její babička se nejstarším řemeslem živí nadále. A to i přesto, i když tvrdila, že kariéru jí vnučka zničila. „Zničila mi kariéru. Nejsem prostitutka, dělám eskort. Chodím ven s gentlemany a účtuji si peníze za svůj čas,“ řekla Sheila.

A co že s nimi tedy dělá? „Můžeme jen sedět a mluvit, můžeme jít na večeři, do kina nebo dělat jiné věci,“ prohlásila. „Jsem osamělá a mám ráda společnost gentlemanů, ale jestli chcete znát upřímnou pravdu, dělám to proto, že miluji sex,“ uzavřela Sheila.

Fotogalerie
11 fotografií