Blonďatou Angličanku soudí kvůli tomu, že se měla vrhnout do postele se sedmnáctiletým žákem poté, co do sebe kopla čtyři skleničky vína. Vdaná učitelka se ale brání. „Jsem oběť. Museli mi hodit něco do pití,“ řekla u soudu, jehož posledního stání se ani nezúčastnila. Odmítla dokonce i použití videopřenosu.

Učitelce určitě nepomůže to, že se na sociálních sítích objevila fotka, na které údajně leží v posteli po sexu. Ke styku se žákem mělo dojít po maturitním plese hned několikrát. Oddanou křesťanku navíc natočila průmyslová kamera, jejíž záznam předal policista Keith Mailer soudu. A na nich nic nesvědčí tomu, že by byla pod vlivem drog nebo jednala proti své vůli.

Po celou dobu záznamu na něm nejsou žádné známky toho, že by byla paní Graham pod vlivem nadměrného množství alkoholu nebo drog,“ prohlásil. „Na záznamu je také vidět, jak se učitelka líbá s žákem. Stylem, jakým se pohybovala a chovala, to napovídá tomu, že dělala vědomá rozhodnutí,“ dodal Mailer.

Učitelka již opustila svou práci a po skandálu, který se odehrál v roce 2014, se stáhla do ústraní. Manžel Andrew Wilkie stojí za tvrzeními své ženy. Pro muže je však těžké si přiznat, že je paroháč, i když všechno nasvědčuje tomu, že to tak je. S křesťanským vychováním to u Graham evidentně nebude žhavé tak, jako to bylo v posteli po maturiťáku.

Fotogalerie
1 fotografie