Emma a Lee nebyli opatrní a tvrdě se jim to nevyplatilo. Při análních hrátkách s růžovou sexuální hračkou se jim vibrátor ztratil v análu blondýny a stále se nedařilo ho vytáhnout ven. K tomu, aby ho dostala ven, Emma použila i držadlo vidličky a kleště na barbecue. Nebyla však úspěšná.

Chtě nechtě musela pod kudlu. Nakonec skončila v nemocnici ve waleském Wrexhamu. Nutno dodat, se že tato blondýna rozhodně nestydí. O svých análních problémech totiž bez ostychu veřejně informovala na Facebooku. Co se stalo, se vůbec nebála detailně popsat.

Když ranní nedělní hrátky skončí dnem stráveným ve Wrexhamské nemocnici, kde vám chirurgicky odstraňují růžový vibrátor z oblasti střev…, zatímco stále vibruje. Když to nemůžete dělat v neděli, kdy tedy?“ napsala odvážně na Facebooku. Její status se stal samozřejmě virálním hitem a spousta lidí ho sdílela.

Operace byla naštěstí úspěšná a chirurgové vibrující dildo ze střev vytáhli. Emma se ze zákroku již zotavila, ale přiznala, že když se v nemocnici dozvěděla, že bude muset jít na operaci, tak se velmi bála. Nyní se další anální hrátky s velkým vibrátorem jistě rozmyslí. Zadek má totiž jenom jeden…

Fotogalerie
8 fotografií