Skandál odstartoval loni, kdy se na internetu objevilo video z pornocastingu. „Úderem plnoletosti se v mé dceři vzedmula bytostná touha po svobodě a odhodlání všem ukázat, že už si se svým životem umí poradit sama,“ uvedla s těžkým srdcem pro server Příbram.cz Ženíšková.

O rodinné krizi se rozpovídala před svým prvním sexem na kameru i Karolína. Bylo zřejmé, že i ji nastalá situace velmi mrzí. „Teď s nima nekomunikuju. S mámou jsme nevycházely. Ona nechápala mě, já zase ji,“ vysvětlila důvody, proč opustila domov a začala žít se svým přítelem. V tu chvíli dívka ještě netušila, že konkurz, kterého se právě účastní, není vstupní branou do světa modelingu, ale do filmů pro dospělé. Měla velké sny: „Chtěla bych mít rodinu, velké auto, barák a dobrou práci.“ Po gymnáziu se plánovala věnovat cestovnímu ruchu v Praze.

Od rodinného života se však otázky ženy, která na videu není vidět, začaly pomalu stáčet do velmi intimních míst. V tu chvíli byl ještě čas couvnout. Nezkušenost a možná i nutnost zajistit se po finanční stránce však Karolíně nezabránily, aby se rozpovídala o prvním sexu, análním sexu, o tom, že se svým přítelem – boxerem souloží každý den, někdy i několikrát denně, o sexu na jednu noc nebo o počtu sexuálních partnerů. Pak už video pokračuje sexem.

Tím však podle serveru Expres.cz její kariéra v pornu neskončila. Naopak prý graduje a Karolína se ve světě erotiky stává stále známější a neštítí se ani tvrdých praktik.

Vše o Daisy Lee čtěte zde >>>

Fotogalerie
1 fotografie