Již v minulosti německá kráska přiznala, že jí současný choť učaroval především naditým rozkrokem v dresu, když se s ním prvně setkala tváří v tvář na chodbě hotelu.

Teď topmodelka tvrdí, že detaily prvního smluveného rande nemůže zveřejnit, protože bylo tak hříšně nemravné, že by jej otiskl snad jedině pornomagazín.

"Šli jsme někam na velmi hezké místo na večeři, bylo to velmi dobré, ale nemůžu vám říct přímo, co jsme dělali. Bylo by to příliš nemravné a vy byste to nemohli odvysílat. Bylo by to vyplněno samým píp, píp, píp, píp, píp. Ale bylo to velmi dobré první rande!" vyprávěla Heidi s šibalským úsměvem do kamery televizního zpravodajství FoxNews.

Loni ale Klumová otevřeně v jednom rozhovoru přiznala, na co ji černošský zpěvák ulovil.

"Potkala jsem ho v hotelové hale v New Yorku a on tam přišel právě z posilovny a seděl si tam a já jsem jen řekla: Jejda. Měl na sobě cyklistické kalhoty a šlo toho vidět docela hodně - celá výbava!" vzpomínala topmodelka.


Máte možnost vidět Seala na vlastní oči

Zpěvák, textař a skladatel Seal přijede 8. července do Prahy představit své nejnovější album "System". Album vydal na konci minulého roku ve spolupráci s britským hudebníkem a skladatelem Stuartem Pricem, spoluautorem a producentem Madonnina alba Confessions on a Dancefloor i autorem remixů pro No Doubt a Coldplay.