Chlapec na doktory naléhal s tím, že je jeho penis příliš malý. Rok bral speciální léky, které ke zvětšení pyje však nijak nepomohly. Lékařům mladý Číňan také tvrdil, že již dosáhl dospělosti a na zákrok je připraven. „Hledal jsem doktory na internetu a našel tuto nemocnici. Přišel jsem na vyšetření za v přepočtu 350 Kč. Diagnostikovali mi také předčasnou ejakulaci,“ vypověděl zoufalý klučina.

Doktoři mi řekli, že pokud nepodstoupím operaci, moje erekce vydrží jenom minutu,“ dodal hoch. Jenže operace nešla podle plánu a třináctiletý pacient skončil s tří až čtyřcentimetrovou jizvou na údu. Ten mu nakonec zčernal. Vše nasvědčuje tomu, že doktoři byli šarlatáni, kteří neměli potřebné zkušenosti ani oprávnění operaci provést. Chlapec skončil v bolestech.

Ty jsou tak velké, že si nemůže lehnout a už vůbec ne spát. Chlapec se kvůli utrpení nakonec přiznal rodičům. Ti již zaplatili za nápravné operace v přepočtu 55 tisíc korun. Zda mu pomohou a chlapec bude mít jednou normální sexuální život, není jasné. Čínská zdravotnická komora již nyní případ vyšetřuje. Posvítí si na nemocnici, kde k zákroku došlo. Chudák kluk…

Fotogalerie
3 fotografie