Jednou totiž dvaatřicetiletá popová hvězda uvedla, že má malé mužství. A teď má pocit, že se mu kvůli této informaci vyhýbají potenciální milenky. Dnes Enrique tvrdí, že zas tak nicotná jeho chlouba není a že řada jeho exmilenek včetně Anny Kournikovové byla mile překvapena nesmyslností jeho vtípku.

"Řekl jsem tehdy v žertu, že mám malý penis. Jenže oni to vzali doslova, ačkoli to vlastně není pravda. Takže když lidé zjistí, že to není pravda, tak jsou mile překvapeni," zlepšuje si reputaci Enrique.

Jak to vlastně s malostí Enriquova údu je, ví jen on a jeho milenky. A ty nikdy na podobné téma s novináři nekoketovaly. Nicméně španělský zpěvák je důkazem toho, jak je soudobá společnost kultem velkých údů posedlá. Iglesias totiž na vlastní kůži pocítil, že k malému pyji není radno se nikdy přiznat, ačkoli má člověk zdravé sebevědomí. Teď sice tvrdí, že zase tak titěrným mužstvím ho příroda neobdařila, před dvěma lety ale tvrdil něco jiného.

"Příští produkt, kterému bych rád propůjčil své jméno, jsou extra malé kondomy. Nemůžu nikdy najít extra malé kondomy a vím, že je to problém pro řadu lidí," prohlásil Enrique na podzim 2005.

A loni v srpnu mu smlouvu na reklamu nabídla společnost Lifestyle Condoms a za milion dolarů se měl stát tváří nové řady prezervativů malých rozměrů. "Nikdy nemůžu najít vhodné extra malé kondomy," tvrdil Enrique loni v srpnu americké edici magazínu Esquire.

Mluvčí společnosti Lifestyle Condoms tehdy pro deník New York Daily News uvedl: "To udělá jen skutečný muž, aby přiznal své nedostatky. Pokud tento latinskoamerický zpěvák dokáže vystavovat na odiv svoji vadu na kráse a stále si držet na rameni Annu Kournikovovou, jiní muži mohou také."