Přestávky v práci tráví lidé různě. Někdo klábosí s kolegy, někdo využije čas na svačinu, další jde raději na cigáro. Dva nejmenovaní zaměstnanci Teska ve východní Anglii se ale rozhodli, že volný čas stráví vzájemným poznáváním. A pustili se do toho skutečně důkladně. Dvojice školáků je natočila v kanceláři při sexu!

Jen co rozvášněné zaměstnance zahlédli v okně, vytáhli telefon a začali je natáčet. „Tohle je v Tesku, jen se podívejte, co se tam děje,“ komentuje podívanou jeden z nich. Na záběrech je pak vidět dívka, která se sukní vyhrnutou až u pasu a roztaženýma nohama sedí na stole v kanceláři, zatímco její kolega prozkoumává její klín.  „Líbí se jí to. Asi si zrovna domlouvá zvýšení platu,“ chichotají se venku chlapci.

K incidentu prý došlo v sobotu večer. Vedení Teska se už nechalo slyšet, že celou záležitost prošetřuje. „Bereme tuhle záležitost velmi vážně, už jsme zahájili okamžité vyšetřování,“ citoval britský The Sun mluvčího řetězce. Některé zdroje uvádí, že s oběma hříšníky hodlá supermarket okamžitě rozvázat pracovní poměr.

Fotogalerie
5 fotografií

VIDEO: Sex na mostu