Přemýšlela jste někdy nad tím, že o vašem momentálním sexuálním naladění hodně vypovídá to, v čem chodíte spát? Alespoň pro muže znamená třeba krajka jasný signál: chce to a navíc pěkně vášnivě. Takže jestli nemáte zrovna náladu na divoký sex, oblékněte jistotu - klasické, nejlépe pánské pyžamo.


* Černé krajka Oděv, kde hraje černá krajka prim říká jediné: Chci vášnivý, smyslný a pěkně dlouhý sex! Tato žena netoužíte po romantické předehře, tentokrát prostě chce jít tvrdě a rychle na věc. Bývá v milostných hrátkách dominantní a jedině tak jí to vyhovuje. Ale pozor. Pokud nebude mít sexu dostatek, poohlédne se hodně rychle jinde.
* Bílý satén Žena oděná do bílého saténu naopak silně touží po něžnostech a jemném přístupu. Chce si vychutnat láskyplné milování, užít si to, že partner bude tentokrát plnit výhradně její představy a svoje chutě upozadí. Ráda je hýčkána a rozmazlována. Pokud je s náklonností a péčí nadmíru spokojená, ráda pozornost muži vrací.
* Hedvábné prádlo Dnes to bude jednoznačně v režii muže. Žena si chce užít mužské převahy a bude mu po vůli přesně tak, jak si to představuje on. Hedvábným úborem projevuje milostnou zranitelnost a zároveň velkou chuť divoce se spustit. Záleží jen na muži, zda se mu povede partnerku patřičně naladit.
* Krátká volná noční košilka nebo tričko Úsporná košilka nebo kratší tričko a pod ním už žádné kalhotky, tak se oblékají na noc ženy, kterých se stačí dotknout a už jsou připravené. Prostě skvělé milenky. Milují sex ve všech podobách, s nadšením jednou užijí rychlovku i netradiční milování třeba s pouty na rukou.
* Pyžamo Žádné dovádění na obzoru. Pyžamo vybízí maximálně k tulení. Žena očekává pevné objetí a popovídání místo noci plné vášně. Pyžamo je prostě jednoznačný signál: jsem unavená, chci odpočívat. A muž by měl toto naladění respektovat.
* Jedině nahá Jsem připravená na cokoli, můžeš si se mnou dělat, co chceš, to vzkazuje svou nahotou žena partnerovi. Ráda muže svádí nejen lechtivými dotyky, ale i pěkně peprným slovníkem. Je to sexuální labužnice a chce vždycky jen to nejlepší.
* Neodkládáte šperky? Polibky, to je to po čem touží žena, která do postele ulehá s náušnicemi, náramky nebo řetízky. Muž ji musí neustále lichotit a připomínat, jak je pro něj krásná a neodolatelná. Je fakt, že v posteli tahle fintilka zrovna moc nekouzlí, protože stále jen čeká, čím ji překvapí muž.