Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podívejte se, co všechno si lidi narvou do zadku! Přehled těch nejbizarnějších sexuálních zranění

/
  • Podívejte se, co všechno si lidi narvou do zadku! Přehled těch nejbizarnějších sexuálních zranění
    3. října 2020 ● 22:11

    V sexu neexistují žádné hranice. Mělo by se však dbát na bezpečí všech zúčastněných. A to nejenom na ochranu před pohlavními nemocemi a antikoncepci. Lékaři i zdravotní sestry z celého světa se na internetu svěřili s nejbizarnějšími zraněními, která po nepovedených intimních radovánkách viděli na pohotovosti.

  • 1.

    Jedovatý pavouk v zadku

    Exotický, jedovatý a na zakázku objednaný pavouk v zadku. Chlapík si zavolal ambulanci, protože si nebyl jistý, zda si může do zadnice také strčit krém na hmyzí kousance, protože na jeho balení bylo napsáno ‚pouze pro vnější použití‘. Přišel o celý příční tračník (část tlustého střeva). Střevo bylo nekrotické. Přežil, ale nyní kadí do pytlíku,“ uvedl podle Mirroru zdravotník s přezdívkou pepperbell.
    Zápřednice jedovatá
    Autor: Martin Mithofer

  • 2.

    Ocas z lávové lampy v zadnici

    Miniaturní lávová lampa v konečníku. Elektrický kabel čouhal ven jako ocas,“ popsala erotickou nehodu sofatose.
    Lávová lampa.
    Autor: Profimedia.cz - ilustrace

  • 3.

    Tužka narvaná v penisu

    Týpek si narval tužku do močové trubice. Dřevo je pórovité. Zasekla se uvnitř na den. Nemohl přes ni čůrat a to byl původní popis jeho problému – že se nemůže vymočit. Nakonec se ve vyšetřovací místnosti doktor zeptal, co to má ku*va být, když viděl, jak mu z p*ra trčí tužka s gumou? Chlapík se ve finále přiznal. Nakonec musel na operaci. Bylo mu něco přes 70 let. Už byl dost starý na to, aby věděl, že tohle nemá dělat,“ prohlásila mamblepamble.
    Tužka.
    Autor: Blesk.cz - Vlaďka Hradská

  • 4.

    Betonem zalitý anální otvor

    Nevlastní strýček anestesiolog měl pacienta v kómatu, který si nalil beton do vlastní pr*ele, když se snažil vyrobit si dildo na míru. Museli mu ho dlátem vydlabat ze zadku,“ podělil se o historku rentaik.
    Míchačka na beton.
    Autor: Profimedia.cz - ilustrace

  • 5.

    Penis oloupaný jako banán

    Tento 26letý mladík se rozhodl, že se nechá obřezat. Jeho doktor mu řekl, ať nemá sex. Neposlouchal. Penis se mu oloupal jako banán,“ popsal nehodu l4wd0g.
    ...
    Autor: iStock

  • 6.

    Domácí obřízka

    Chlapík slyšel od své přítelkyně, že nikdy nebyla s někým, kdo nebyl obřezaný. Takže si ji provedl sám řezákem. Na operačním sále byl hodinu, aby mu dali pindíka zpátky dohromady,“ uvedla now_she_is_dead.
    Řezák.
    Autor: Profimedia.cz - ilustrace

  • 7.

    Avokádová kanonáda

    Muž z Floridy přišel s avokádem zastrčeným hluboko v útrobách. Po spoustě lubrikantu a dalších věcech, které mu podali, aby se jeho tělo uvolnilo, mu ta věc vystřelila ze zadku jako koule z děla a rozprskla se o zeď,“ popsal nechutný zážitek slap-a-bass.
    Na čem roste avokádo?
    Autor: Profimedia

  • 8.

    Penetrace záchodovou štětkou

    Neměli po ruce žádné své běžné hračky a nechtěla přerušovat styk. Podívala se po koupelně, aby viděla, co může použít a její zrak se zaměřil na záchodovou štětku. Tu pak jemu strčila do pr*ele držadlem napřed. Všechno šlo hladce do doby, než ji chtěla vytáhnout ven. Byla to jedna z těch štětek, která má na konci hák, abyste ji mohli pověsit. Zatáhla za ni, vytáhla ven nějaké vnitřnosti a způsobila mu výhřez v zadku,“ popsal událost nechutně pickmeacoolname.
    Záchodová štětka.
    Autor: Profimedia.cz - ilustrace

  • 9.

    Pořádně vycpaný plyšák

    Jedno vozidlo s jedním pasažérem. Kdy jsem se dostal do auta, řidič měl rozepnutý poklopec a na klíně vycpané zvířátko. Měl sex s plyšákem a byl tak dobrý, že ztratil kontrolu nad svým autem,“ uvedl lifesnotfair2u.
    Plyšák
    Autor: Česká obchodní inspekce

  • 10.

    Pr*el plná mrkví

    Vyndal jsem sedm 28 centimetrů dlouhých mrkví z chlápkovy pr*ele. Nemohl dosáhnout erekce, a tak se jeho kamarádka snažila stimulovat prostatu. Jenže tu mu už několik let předtím odstranili kvůli rakovině,“ pochlubil se BigODetroit.
    Mrkev
    Autor: profimedia.cz

  • 11.

    Budík s Mickey Mousem v...jo, zase tam

    Táta mého kamaráda je radiolog a řekl mi tuhle historku. Prozradil, že na operační sál přijal chlapíka s cizím předmětem v análu. Udělali mu rentgen a uviděli něco, co připomínalo Mickey Mouse. Kruh se dvěma menšími kruhy na něm – jako Mickeyho uši. Ukázalo se, že jde o starý budík s tváří a dvěma zvonky. Muž ho načasoval a strčil do nejhlubších útrob. Mickeymu se tam líbilo a nechtěl vylézt ven,“ svěřil se s historkou hansblixjnr.
    Budík s Mickey Mousem.
    Autor: Profimedia.cz - ilustrace

    Co všechno našli lékaři v konečníku svých pacientů dokazují i rentgenové snímky, kterými se chlubí na sociálních sítích:

    Fotogalerie
    44 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

renalek: Kdyby tam skončili někteří pri pokusu o jejich splodění???

(03. 10. 2020 23:28)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Prohlédněte si nejlepší akty na webu DIGIarena.cz BAZAR
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy