Většina lidí si latexové masky a jakékoli lesklé oblečení spojuje s perverzí a zvrhlou sexualitou. Mají k sobě sice blízko, dávno však neplatí, že patří výhradně do S/M salonů nebo pikantního porna. Najdete je v kolekcích předních módních návrhářů, objevují se v reklamách, hudebních videoklipech a v soukromí si jimi zpestřuje život stále více párů. Nejen při ostřejších erotických radovánkách, ale i při něžných, romantických večerech.

Latex a romantika?

Ano, právě proto, že se latex postupem času vymanil z ortodoxního undergroundu a našel si místo ve světě módy, stále více návrhářů z něj vyrábí luxusní oblečení a také masky. Modely vyráběné před 20 - 30 lety vás obvykle proměnily ve strašidelného bubáka. Doba pokročila a kvalitní masky dnes krásu neskrývají. Naopak ji umí výrazně podtrhnout.

Autor: MH SEXSHOP

Pokud patříte k vyznavačům přirozeného přírodního půvabu, o přínosu latexových masek vás zřejmě nic nepřesvědčí. Pokud však milujete podmanivé doplňky, vysoké podpatky, podvazky nebo výrazný make-up, pak rozhodně podlehnete i kouzlu latexové masky.

Pocity v latexu

Jedna věc je, jak latex vypadá, jak smyslně působí. Ta druhá a možná důležitější, jak se v něm cítíte. Je to většinou buď, a nebo. Nic mezi. To znamená, že ho na sobě buď nesnášíte, nebo milujete. To, jak tenoučká, neprodyšná guma přilne k pokožce a vytvoří na ní novou, lesklou vrstvu, je pro mnohé absolutně rajcovní a vzrušující pocit. Právě proto většina lidí vnímá latex jako něco extrémně erotického. Nejen na pohled, ale i na dotek a hlavně pro ten pocit na těle, který s jiným materiálem nezažijete. Je to jeden z nejrozšířenějších druhů fetiše na celém světě.

Pojďme na chvíli nahlédnout do světa BDSM. V BDSM se s latexem a latexovými maskami často setkáváme, a to z různých důvodů. Jsou to především pocity, které latex působí a také vzhled. Domina, která řídí sadomasochistickou seanci, bývá v lidských představách vykreslená jako všemocná, až nadlidská osoba, která všem vyrazí dech už pouze svou přítomností a oslnivým zevnějškem. Latexový catsuit od hlavy k patě, pevně stažený korzet a vysoké podpatky udělají své. A maska? Ta vše dovrší k dokonalosti. Najednou před vámi nestojí jen přísná žena, ale tajemná bytost z jiného světa, které není radno vzdorovat.

Stejně jako elegantní maska promění dominu v nadřazenou bytost, tak trochu jiná maska promění její protějšek v bytost totálně podřízenou. K tomu se používají masky se zipy na očích a ústech, masky se zabudovanými roubíky, krytkami na oči nebo s hadicemi pro nucený přísun tekutin a regulaci dýchání.

Autor: MH SEXSHOP

To však neznamená, že by se BDSM praktiky odehrávaly vždy v latexových maskách - a naopak, že kdo má rád latex, musí být nutně vyznavačem BDSM. Tak to opravdu není. Latex a BDSM k sobě mají blízko, ale závislost mezi nimi neexistuje!

Kolik latexová maska stojí a kde ji můžu koupit?

Ať už BDSM sklony máte nebo ne, ať už se vám líbí jemné elegantní masky nebo spíš deprivační monstra ze silné gumy, ať už vás latex přitahuje víc na pohled nebo na vlastní kůži, pokud vám tento článek rozproudil krev v žilách, určitě se ptáte, kde se dají latexové masky vlastně sehnat. V České republice by se dalo vyjmenovat pouze pár tipů. Ty kvalitnější spočítáte na prstech jedné ruky.

Pokud vás zajímá opravdu nejširší nabídka, výběr od špičkových světových výrobců, ochota a zkušenosti prodejce a především jeho schopnost vám poradit, pak jednoznačně doporučujeme latexové masky od MH Sexshop. Tento obchod se naprosto odlišuje od klasických sexshopů. Více než 15 let se zabývá výhradně latexovým a koženým oblečením a veškerým vybavením pro fetish, BDSM a klinik. V této sféře má na české poměry skutečně nadstandardní nabídku a zároveň vás potěší velmi lidským jednáním.

Autor: MH SEXSHOP