Sníte o noci plné vášně a odvážných praktik? Věnujte důkladnou pozornost vybraným partiím partnerova těla. Budou se dít věci! Většina mužů i žen si stále myslí, že zatímco ženské tělo je erotogenními zónami doslova poseté, na muži je jen jedna jediná. Jenže to je obrovský omyl, říkají sexuologové. "Někteří muži totiž nejsou tolik citliví na hlazení penisu, jako třeba na líbání uší. Žena, která to neví, může mít pocit, že svého partnera vůbec nevzrušuje," vysvětluje německý sexuolog Ragnar Beer. Partneři by si tak měli už na začátku vztahu upřímně říct, která místa jsou pro ně sexuálně nejcitlivější, aby se vyvarovali budoucích trapných chvilek. Kde to vzrušuje obě pohlaví stejně? * Oční víčka Kůže na očních víčkách je velmi tenká a citlivá. Opatrné hlazení a polibky mohou vyvolat patřičnou reakci. * Uši Ušní boltce a lalůčky vedou erotické impulzy přímo do centra rozkoše v mozku. Jemné polibky nebo doteky jazyka u některých mužů působí doslova jako bomba. * Šíje Hlazení a polibky na šíji v oblasti, kde končí růst vlasů, dokáží divy! * Podpaží Díky mnoha malým kořínkům chlupů v podpaží je mnoho mužů v této oblasti citlivých. Ženy jsou na tom podobně. Při hlazení ale opatrně, hrozí poškrábání. * Prsa Stejně jako ženy i muži jsou velmi citliví na prsou. Obzvláště na bradavkách. Obvykle to ale sami netuší. Přitom právě tato oblast může dělat při předehře divy. * Břicho Jemné doteky, masírování a polibky v oblasti mezi podbřiškem a pupíkem jsou velké vzrůšo. * Zadnice Oblast zadku a kyčlí je citlivá na doteky a mazlení. Někteří muži dokonce mají rádi masáž. * Jazyk Je extrémně citlivý. Neexistuje patrně nic více vzrušujícího než divoký polibek. * Prsty Mnoho žen i mužů je velmi vzrušeno, když jim protějšek saje a olizuje prsty na rukou.


Mužské specialitky * Loketní jamka Polibky a sání této velmi jemné kůže jsou pro muže strašně sexy. * Zápěstí Mnoho mužů má rádo mazlení rty přímo na zápěstí, v oblasti, kde se měří tep. * Varlata Jde o nejcitlivější část mužského těla. Právě proto se nesmí při předehře zapomenout na šourek. Hlazení, líbání a lehká masáž zaručuje u všech mužů vzrušení. Opatrně, nekousat, jde o bolestivé místo! * Noha Ne nadarmo jsou masáže nohou tak oblíbené. Žena nemusí být žádná profesionální masérka, aby takto svému miláčkovi udělala potěšení.
Ženské specialitky * Dlaně Jemné lechtání, hlazení a líbání je velmi vzrušujícím aktem, který touhu po milování vybičuje na maximum. * Rty Z něžného sání, olizování a okusování je spousta žen doslova paf. * Pohlavní orgány Nic nového pod sluncem, péče o tuto část těla rozpálí spolehlivě každou ženu bez rozdílu věku. * Oblast ledvin Smyslná masáž a jemné poštipování této části těla vedou k uvolnění a naladění na sexuální hrátky.
Zítra: Taktika svlékání