Josi a Michael si chtěli při sexu vyzkoušet nějaké nové sado-maso techniky, ale jejich pokus dopadl docela bledě. Nebo spíš hodně rudě. Plán totiž spočíval v polévání partnerky omáčkou z nahřáté sladké želatiny - jenže teplotu pochutiny nažhavení partneři vůbec neuhlídali.

Dřív už prý na sebe lili třeba tekutý vosk, tak si řekli, že tentokrát vyzkouší zase něco nového. Výsledek jejich experimentu je po erotické stránce dost zklamal, zato je ale dostal až na obrazovky - o svém nepovedeném dostaveníčku povyprávěli divákům televize TLC.

Michael k tomu, aby dostal partnerku do extáze (jak si oba představovali), použil obrovského gumového medvídka, kterého naporcoval a kousky vložil do mikrovlnky. Se vzniklou omáčkou běžel za připravenou Josi a jal se jí naběračkou tekutinu lít na hrudník.   

„Bylo to horké, ale v hlavě jsem si to srovnávala s tím, jak pálí rozteklý vosk, a říkala jsem si, že to za chvíli přestane a začne chladnout,“ řekla Josi na kameru. Ale to se šeredně spletla. „Měla jsem hrudník v jednom ohni, šíleně to pálilo,“ zavzpomínala na skutečně žhavé a nezapomenutelné chvilky v posteli.

Michael tragikomické situaci dodal korunu, když se pokusil rozteklého medvídka slízat. Takže kromě toho, že Josi pod tekutou sladkostí začala odpadávat kůže, si její partner ještě šeredně spálil jazyk. V šoku z toho, co provádějí, se ale naštěstí nějakým způsobem vzpamatovali a dokázali se nakonec dopravit do nemocnice. 

Josi má po popáleninách třetího stupně na hrudníku památku v podobě pořádně zjizvené kůže. „Ne, skutečně nikdy jsem neviděl nikoho, kdo by si záměrně způsobil popáleniny rozteklým gumovým medvídkem,“ podotkl lékař z popáleninového Jordon Moskoff.

Jak Josi s Michaelem řekli, už prý od té doby zpokorněli a dávají si větší pozor na to, co si berou do ložnice. „Trochu ty věci vždycky prozkoumáme, než se do toho vrhneme,“ vzali si oba z nehody ponaučení. Snad jim vydrží.

Fotogalerie
4 fotografie