S bývalou manželkou Margo se Juri oženil v listopadu roku 2020. Měli tradiční svatební obřad, při kterém byli přítomni jejich přátelé a rodina. Jenže jejich štěstí skončilo, když musela Juriova manželka do opravny. Ten ji totiž podváděl a později se s ní rozvedl.

Vyměnil ji za dvě nové sexuální panny, Lolu a Lunu. Podle Mirroru se těší, jak se svými partnerkami stráví nadcházející svátky. Nedávno pracovně navštívil Bulharsko a na ní mu dělala společnost Luna. Kazach řekl, že tento výlet byl pro ně jako líbánky. Prý chodili do restaurací a užívali si na hotelu.

Už dříve Juri přiznal, že se tento rok zamiloval také do popelníku. „Věc se má tak, Lola a Luna jsou moje ženy, miluji, když jsou se mnou v mém domě. Popelník je pro mě jako milenka, vídám ji dvakrát až třikrát týdně,“ prozradil kulturista.

Vánoční svátky stráví s Lunou a Lolou, prý pro ně má i dárky. Dostanou například spodní prádlo. „V poslední době jsem hodně pracoval a tak jsem s nimi trávil méně času. Nadcházející svátky si ale užijeme,“ řekl Juri.

Video
Video se připravuje ...

Medailonek: Markýz de Sade Videohub

Fotogalerie
80 fotografií