Téměř každý muž se vyloženě těší na léto jen proto, že bude na co koukat. Prsa všech tvarů a velikostí jsou hitem plováren i pláží. Dnes otvíráme seriál, na jehož konci by měla být odpověď na to, jaká prsa jsou lepší - jestli ta malá, nebo velká. Ptali jsme se odborníků, celebrit, majitelek plochých hrudníků i těch, které mají opravdu bujné vnady. Ptali jsme se samozřejmě i mužů a zjišťovali, jaká prsa jsou nejvíc sexy.... A těšíme se, že se do našeho pátrání zapojíte i vy. Pište nám a pomozte najít odpověď!


Blesk se ptal odborníků: Jaká prsa jsou ideální? "Plastická chirurgie dovede udělat krásná prsa z každých. Není to většinou ale o velikosti, jako o tvaru a pevnosti," říká MUDr. Vlastimil Víšek, vedoucí oddělení plastické chirurgie Klinického centra Iscare - Ligthouse v Praze. "Je pravda, že prsa spíš zvětšujeme, než bychom ubírali," dodává. "Podle mých zkušeností dávají muži přednost spíše větším prsům," říká sexuolog Zlatko Pastor z centra Gona v Praze, "pro většinu je však důležitější jejich tvar a pevnost než jen velikost." Představu o ideální velikosti ženských prsou shrnuje větou: "Nejlepší je to, co ruka obejme. Ale i velikost rukou se různí." "Nejlepší jsou taková, která se proporcí hodí k vaší postavě a 'neupozorňují na vás extrémní velikostí'," myslí si psycholožka Zdeňka Sládečková. "Vybočovat není vždy příjemné."
Nejbujnější vnady mají Angličanky Mají Češky menší prsa než ženy ze sousedních států? Vypadá to, že se drží ve zlatém středu. Alespoň tak to vypadá podle výzkumu, který dělal koncern Triumph. 1. Britky 2. Dánky 3. Holanďanky 4. Češky, Belgičanky, Švédky a Norky 5. Švýcarky, Rakušanky, Italky
10 mýtů o ňadrech 1. Větší prsa znamenají větší sebevědomí 2. Ženám na velikosti ňader příliš nezáleží 3. Muži si myslí: 'Čím větší, tím lepší' 4. Ženy s velkým poprsím snadněji otěhotní 5.'Prsatice' jsou inteligentnější 6. Ženy s velkými ňadry mají sex radši než ty s menším poprsím 7. Malá prsa znamenají, že žena bude mít problémy s kojením 8. Oba prsy mají být naprosto stejně velké 9. Jen ženy s velkými ňadry mohou dosáhnout orgasmu pouhým drážděním prsou. 10. Chloupky kolem bradavek ukazují, že žena trpí nějakou abnormalitou nebo úchylkou
Hledáme Češku s nejhezčími ňadry Myslíte si, že ta vaše jsou nejhezčí? A jste připravena se pochlubit? Tedy nechat se vyfotografovat v celé své kráse a odpovídat na všetečné otázky na téma ňadra? Dejte nám vědět! Napište nám na Bleskový tip telefon - 724 249 000 nebo mail tip@blesk.cz, nezapomeňte připojit telefonní spojení a uvést region, odkud jste. Hlavní postavou příštího dílu seriálu můžete být třeba vy!
Prsatá "nej" * Největší silikony má americká pornohvězda 'Maxi Mounds'. Okolo hrudníku má 154 centimetrů, poprsí váží osmnáct kilogramů. * První implantáty si nechávaly dělat japonské prostitutky v roce 1940 - šlo tekutý silikon, vstříknutý přímo pod kůži. Důvodem bylo zalíbit se americkým vojákům. * Největší prsa v Česku má Marcela Michaela Latta (34) z Trutnova. Oba prsy váží 5,4 kg a v obvodu mají 108 cm.