Dvacetiletá Renata Hájková z Prahy vyhrála volbu o nejkrásnější poprsí republiky. "Jsem moc ráda, že si čtenáři Blesku vybrali právě mě," reagovala na zprávu Renata. "Pracuji jako fotomodelka. Se svými ňadry jsem spokojená. Ale nevadilo by mi, kdyby byla větší," prozradila Blesku Renata, která je teď prý singl. Co na sebe dalšího prozradila čtenářům Blesk.cz? Čtěte v přepisu jejího online chatování se čtenáři.


JAK SE DNESKA MÁŠ? RADUZ Ahoj, zdravím všechny čtenáře Blesk.cz. Dneska se mám dobře.
Ahojda, máš nějakého svého idola??? a kam chodíš pařit??? díky za odpověd a měj se hezky Pephiiik Pařit chodím většinou na Václavské náměstí, např. Duplex, Zlatý strom atd.
Mas jenom nahy foto nebo fotis i oblecená david Fotím nahé i oblečené fotky.
Ses opravdu pekna delas proto neco??? Patrik Hodně se o sebe starám, ráda se oblékám a jednou denně posiluju břišní svaly.
Chystáš se jít někdy na plastiku? Tomáš Určitě se na plastiku nechystám, jsem spokojená. Plastické operace ale neodsuzuju.
Prozradiš nám kolik vážiš, meříš a i míry? Ondra Vážím 60 kg, měřím 175 cm a míry mám 86-92-98.
A nejaky kontak me das? Nebo ti mam napsat emailovou adresu a napises na email? Petr Číslo Ti nedam, protože by ho videli všichni. Co to udělat obráceně, dej číslo Ty mně.
Nestydela ses kdyz jses mela vyfotit naha???(polonaha)??? Sushi Určitě jsem se nestyděla, jsem na to zvyklá.
A v kolika letech si se vrhla na focení? Fotit jsem začala v 19 letech.
Ses prirodni blondyna? matěj Nejsem přírodní blondýna, mám hnědé vlasy. Barvu jsem ale změnila teprve před rokem.
A na kavicku bys nezasla??? do cafe cafe bo veceri::??? Petr Mohlo by být.
Co ti na vítězství řekli rodiče?? tomáš Gratulace jsem od nich nečekala a ani se nekonaly. Zrovna nadšení z toho nebyli.
Ahoj co řikáš na to že si vyhrála seš ráda? Fildass Vůbec jsem nečekala, že vyhraju právě já. A jsem ráda.
Máš přítele? ADAM Přítele momentálně nemám.
a co jak de prace modelky? david Práce modelky mě baví. Fotím nejen různé modely, ale pózuju i pro akty, moje fotky jsou ale vidět hlavně v zahraničí.
ahojky musim rici, ze jsi to vyhrala zaslouzene:) odkud jsi? Honza Jsem z Prahy 5.
Jakou velikost prsou mas? petr Mám velikost 75B.
Co děláš proto aby si měla tak krásná ňadra? Mimochodem taky jsem ti dala hlas. Tereza Svoje prsa si pravidelně mažu krémem, nepoužívám ale žádný speciální, prostě jakýkoli krém.
ahoj muzu se zeptat jestli si se dlouho odhodlavala ukazat prsa? petr Nestydím se svá prsa ukázat, neváhala jsem ani chvilku.
A co tě vůbec přivedlo k focení? Petr K focení jsem se odhodlala sama, zašla jsem do agentury a nabídla jsem jim, ať si mě vyfotí. A ono to vyšlo.
ahoj, sla si se ukazat proto,aby si pak dostavala zajimavé nabídky od mužu nebo si se jen chtela zviditelnit?? Luksa Určitě jsem to neudělala proto, abych se zviditelnila. Prostě jsem to jen zkusila.
Nezasla bys zaparit na Zizkov? Robin Bohužel na Žižkov pařit nechodím, mám to trochu z ruky.
Nebojíš se takovejch těch magorů,který budou stále zvát na večeře apod.,když se takhle zveřejňuješ.Ale pokračuj v tom je to fakt super pepa Určitě se nikoho nebojím a počítala jsem s tím, že se vyfotím polonahá.
jací kluci,muži te pritahují? Luksa Kluci se mi líbí vysocí, urostlí, pohlední a tmavovlasí.
Si pyšná na svá nadra? steve Jsem s nima spokojená, neměnila bych.
Dáš nám na sebe nějakej kontakt Petr:) Kontakty bohužel nedávám.
A tak nam neco rekni jeste o sobe? studujes? Petr Nestuduji, vystudovala jsem obor kuchař-číšník, ale nevěnuju se mu, živím se jako fotomodelka.
Ahoj máš kluka a jestli ne tak jestli by si chtela staršího než si ty nebo muže být i mladší... Diky za odpověď Tony Určitě bych chtěla staršího kluka, ideální věk by byl mezi 25 - 30 lety.
Renatko, mas krasny oci, to mas po mamce nebo po tatkovi? ;) Jura Oči mám po mámě.
Ahoj. Dopřeješ si na růst ňader občas černé pivo? A jako Češka pivo piješ obecně? :-) Krvesaj Pivo nepiju, nechutná mi. Radši si dám nějaký koktejl, třeba piňacoladu.
ahoj vypadas vazne skvele, uvazujes do budoucna o dalsim profesionalnim foceni, nebo pokud uz modeling delas jsou k videne nekde tvoje fotky? dratak Chtěla bych do budoucna ještě fotit, nezáleží to ale jen na mně, záleží jaký bude zájem z agentur.
Bránila by si se nabídce focení aktů pro pánský časopis? david Pro pánské časopisy fotím a nebráním se ničemu.
Zdravím. Přihlásila ses do soutěže sama, nebo tě přihlásil někdo známý? Sbírala jsi odvahu dlouho? Díky a ahoj. Honza R. Do soutěže jsem se přihlásila sama, odvahu jsem vůbec nesbírala, jsem zvyklá profesionálně pózovat.
ahoj opaluješ se nahoře bez? Petr Neopaluju se nahoře bez, chodím na solárko.
Proc preferuješ kluky v takovem veku...???je to o tom že už sou finančně zajištění?? Luksa Kluky v takovém věku preferuji proto, že většinou už vědí, co chtějí a dokážou stát na vlastních nohách.
A co třeba nějaký film? Chodíš do kina? Jaký je tvůj oblíbený film? Máš ráda telenovely? Davča Do kina chodím ráda, nejvíc mě baví romantické filmy, naposledy jsem ale viděla Shreka 3. Telenovely moc nemusím.
A co mas rada za jidlo?mas rada sladke?diky za odpoved! adelas Sladké můžu, ale nemusím ho pořád. Nejradši z jídel mám těstoviny a kuřecí maso.
Máš přítele? A jemu to nevadí že se takhle fotíš? Petr Momentálně jsem sama. Kvůli příteli bych ale přestat nefotila, snažila bych se o vzájemnou domluvu.
Zdravim, jakto, ze tak pekna slecna jako ty je singl? To jsi tak vybirava, nebo neni zajem? emran Hodně dám na vzhled, takže ano, jsem vybíravá:-)))
Cítíš se jako mediání hvězda? poznávají tě na ulici? Jarek Nevím, pár lidí se za mnou otočilo, ale nikdo mě zatím neoslovil. Jako mediální hvězda si teď trochu připadám :-)))
Tak vidím,že jsi taky pěkně namyšlena...otázky si zřejmě vybíráš... jana Namyšlená nejsem a otázky si skutečně vybírám. Často se totiž opakují a některé jsou navíc nepublikovatelné.
Ahoj Reni! Mam otazku! Libi se ti tva prace? Diky za odpoved adaa Má práce se mi líbí a baví mě, jinak bych ji nedělala. Děkuju moc za všechny dotazy, čas vypršel, a tak se se všemi loučím a přeju krásný den. Ahoj Renata
O chatování s krásnou Renatou si můžete přečíst i v zítřejším Blesku!