Mezi hosty slavného klubu patří ředitelé, milionáři, sportovci, úspěšní podnikatelé, herci a umělci. Jména členů samozřejmě nejsou veřejná. Na erotických večírcích jsou návštěvníci povinni dodržovat přísná pravidla a to včetně dress codu. Muži mají povolený vstup pouze ve smokingu a ženy si mohou vybrat zda si obléknou elegantní večerní róbu a nebo pouze spodní prádlo. 

Na večírcích dále platí přísný zákaz pořizování fotografií a používání mobilních telefonů. Erotická vystoupení navrhuje kreativní ředitelka Inka Nevalaová a jedná se o opravdu rozmanitá představení.

„Na poslední akci jsem byla na scéně jako otrokyně a jako doprovod k tomu hrál houslista serenádu. Bylo to naprosto boží,“ popsala pro Daily Mail zážitek Haley Grace z Wisconsinu. Doplnila, že miluje svou práci, protože díky ní může prožít naplno své sexuální fantazie. 

„Večer často předvádím taneční vystoupení a v pozdějších hodinách pak kreativnější scény na hlavním pódiu se svým partnerem (nebo partnery),“ vysvětlila. Než se Haley stala umělkyní, chodila na tyto akce jako návštěvnice. „Byla jsem na akci na rande a bylo to opravdu skvělé. Těšili jsme se na to celé měsíce.“

Dodala, že byla z akce naprosto nadšená. V současné době vystupuje v New Yorku, specializuje se na burlesku a performance, vystupování pro SNCTM je pro ni ale naprosto jedinečné, je to jiné než všechna ostatní představení. 

Jessica z Los Angeles pracovala kdysi ve finančnictví, pak se ale stala umělkyní. „Cítila jsem, že mě tento svět přitahuje, protože je to nejbezpečnější možnost, jak být sám sebou a vyjádřit sám sebe,“ sdělila. Na jedné akci byla připoutána ke stolu v převleku za kotě a jedna z hostek ji požádala, zda by si s ní mohla vyměnit místo.

„Podílela jsem se na mnoha akcích, na nichž jsem hrála různé role. Byla jsem zajíček, stříbrná orchidej, černá labuť, posvátný jelen a dokonce femme fatale, vše závisí na tématu večera.“

 

Video
Video se připravuje ...

Už budu! Není svazování jako svazování. Jak se liší? Jedlička, Marek

Fotogalerie
22 fotografií