Určitě ano. Jen o něm někdy vážně pochybujete a možná ho nedokážete správně využít, což je ale opravdu škoda. Zkuste se zamyslet nad otázkami našeho testu a zjistíte, jak jste na tom se sex-appealem ve skutečnosti. I. Partner vás odvezl autem na opuštěnou louku a zastavil. Co uděláte.
a) počkám, co podnikne b) obejmu ho jako první c) zeptám se, co to má znamenat II. Jak se cítíte, když si vás prohlíží pěkný mladík?
a) hrozně b) příjemně c) fantasticky III. Čeho si na mužích všimnete nejdřív?
a) jak jsou oholení b) rukou c) barvy očí IV. V čem spíte?
a) v noční košili nebo pyžamu b) v minikošilce c) nahá V. Co byste si nejraději dala?
a) pikantní salát b) meloun c) jahody s cukrem VI. Přichystala jste pro svého partnera krásný narozeninový dort, ale on touží po mazlení s vámi. Co uděláte?
a) budu šťastná b) naštve mě to c) bude mi to líto VII. Co si myslíte o manželství starších mužů s mladými ženami?
a) jsou za tím peníze a majetek b) jak jim to asi klape v posteli c) nelíbí se mi to VIII. Partner se k vám v kině začne tulit. Jak zareagujete?
a) upozorním ho, aby se choval normálně b) velmi se mi to líbí c) také se k němu přitulím IX. Na ulici vás osloví pěkný mladík. Co uděláte?
a) ignoruji ho b) usměji se na něho c) začnu si s ním povídat X. Jaké sukně máte nejraději?
a) mini b) midi (pod kolena) c) nosím jen kalhoty a b c I. 2 3 1 II. 1 2 3 III. 1 2 3 IV. 1 2 3 V. 1 2 3 VI. 3 1 2 VII. 2 3 1 VIII. 1 2 3 IX. 1 2 3 X. 3 2 1 VYHODNOCENÍ:
méně než 9 bodů
Jste plná protikladů, někdy tím překvapíte i sebe samu. Sex vás přitahuje, ale protože jste i velmi stydlivá nebo silně racionální, stále nevíte, jak na to. Právě v tom je největší kouzlo vašeho sex-appealu. A to muže láká více, než tušíte. od 9 do 17 bodů
Sex pro vás znamená víc, než jste ochotná přiznat. Když o vás projeví zájem muž, který se vám líbí, jste v sedmém nebi, a ne vždy dokážete říci ne. Patříte k ženám, které sex-appeal umí využít v kariéře. Radíme vám ale, abyste ho uplatňovala raději jinde. více než 17 bodů
Máte tolik sex-appealu, že byste ho mohla rozdávat. Jste ideální milenka, bohyně lásky i vášně a znalkyně rozkoše, které neodolá ani jeden muž. Ale pozor, abyste pro radosti a úspěchy nezapomněla, že existují i jiné, důležitější věci.