Téměř každá druhá Češka je nevěrná! Toto šokující zjištění přinesly nejnovější průzkumy. Zároveň však odborníci dodávají: Ženy holdují mimopartnerskému sexu, ale jsou zodpovědné, alespoň co se týče užívání kondomů a další antikoncepce. Blesk také zjišťoval, jaké jsou zážitky a zkušenosti konkrétních českých žen. V Kopřivnici jsme narazili i na skutečnou fanynku sexu - jako svůj průměr uvedla 50 souloží za měsíc! Taková je česká žena: *První styk: 18 let (23,8 procenta) *Místo prvního styku: v přírodě (51 procent) *První masturbace: 19 a více let (28 procent) *Průměrný počet styků měsíčně: 8 (30 procent) *Průměrný počet sexuálních partnerů za život: 4 *Nejčastější způsob soulože s mužem: vaginální (80 procent) *Průměrná délka předehry se souloží: 15 až 18 minut (53 procent) *Sex s náhodným partnerem: přiznalo 37 procent *Manželská nevěra: přiznalo 40 procent žen *Průměrný počet dosažených orgasmů: při polovině styků za měsíc (asi 75 procent žen)


Denisa Ročková 21 roků, prodavačka, Krnov O panenství přišla s přítelem asi po týdenním chození. "Vztah nám ale dlouho nevydržel, asi devět měsíců. I další kluci nestáli za trvalý vztah, najít správného chlapa je jako hledat jehlu v kupce sena. Momentálně jsem zase ve fázi hledání. Netradiční milování jsem zažila v lese, nebylo to nic příjemného, chrastí hodně škrábalo i píchalo. Postel je nejlepší. Orgasmus bych nepředstírala, odsuzuji to, vždyť na to ten kluk musí přijít," říká Denisa. *První sex měla v 18 letech. *Poprvé zažila sex doma v posteli. *Poprvé masturbovala v 19 letech. *Má 25 styků měsíčně. *Počet partnerů: 15. *Nejčastější způsob soulože: vaginálně. *Délka předehry: 30 minut. *Občas zažila sex s náhodným partnerem. *Byla jednou nevěrná. *Nikdy nepředstírá orgasmus. *Neměla lesbickou zkušenost.
Denisa Lamačková 18 roků, studentka, Kopřivnice "Mám ráda sex," říká otevřeně Denisa Lamačková. Klidně se s přítelem milujeme i čtyřikrát denně. Na dlouhou předehru si nepotrpím, nejlepší je jít rovnou na věc. Mám ráda pro milování i netradiční místa. O panenství jsem přišla v noci v autě na fotbalovém hřišti," dodává Denisa. *První sex v 15 letech. *První sex zažila v autě na hřišti. *Poprvé masturbovala ve 13 letech. *Měsíčně má 40 - 50 styků. *Počet partnerů: zatím 8. *Nejčastější způsob soulože: vaginálně. *Délka předehry: 5 minut. *Už zažila sex s náhodným partnerem. *Ještě nebyla nevěrná. *V dřívějším vztahu předstírala orgasmus celý rok, nyní nikdy. *Už měla lesbickou zkušenost.
Miroslava Páleníková 20 roků, studentka, Dlouhá Loučka u Olomouce Krátkodobé sexuální zkušenosti ji vůbec nelákají. "Měla jsem zatím jen dva partnery. První milování jsem zažila doma v posteli. Předehra je fajn, ale nemusí být nijak dlouhá. Orgasmus jsem nemusela nikdy předstírat ani zakrývat nevěru," říká Miroslava Páleníková. *První sex měla v 15 letech. *První sex zažila doma v posteli. *Poprvé masturbovala v 17 letech. *Má 20 styků měsíčně. *Počet partnerů: 2. *Nejčastější způsob soulože: vaginálně. *Délka předehry: 10 minut. *Nikdy neměla sex s náhodným partnerem. *Nikdy nebyla nevěrná. *Nikdy nepředstírá orgasmus. *Neměla lesbickou zkušenost.
Vybočujete z průměru? Vymykáte se českým sexuálním statistikám? Svůj příběh, nejlépe s vaší fotografií, pište na e-mailovou adresu sex@blesk.cz.