Erotika a sex mohou být pro některé jedince nikdy nekončícím radostným dobrodružstvím plným nečekaných zvratů. Pro jiné se ale stávají noční můrou, která je budí ze snů. Jak jste na tom právě vy? Který ze dvou extrémů je pro vás typický? Nebo se snad pohybujete někde mezi nimi? To zjistíte po zodpovězení následujících dotazů. 1. Jakou práci děláte nejraději?
a) tvůrčí, vyžadující přemýšlení b) takovou, která dlouho netrvá c) jednoduchou a mechanickou 2. Jak by měl vypadat ideální muž?
a) jako filmová hvězda b) jako manažer vydělávající milióny c) jako starý vynálezce 3. Kterému výletu byste dali přednost?
a) fyzicky hodně náročnému b) cestě lesem c) procházce podél řeky 4 . O půlnoci vás probudí volání před domem. Co uděláte?
a) půjdu volajícímu na pomoc b) zavolám policii c) vůbec nic 5. Mohli byste mít poměr s ženatým mužem (vdanou ženou)?
a) proč ne b) nevím c) určitě ne 6. S čím se vám spojuje slovo indián?
a) se skalpem b) s tomahavkem c) s prérií 7. Co si myslíte o jízdě na kole po chodníku?
a) někdy ani nic jiného nezbývá b) vůbec nic c) je to krajně bezohledné a nebezpečné VYHODNOCENÍ
Nejvíce a):
Pro vás je dobrodružstvím vše, a tak ani erotika a sex nemohou být výjimkou. Vzrušuje vás vše nové a nepoznané. Spatřujete v tom výzvu, abyste sami sobě i druhým předvedli, co vše dokážete a jak jste skvělí. Někdy už jde ale dokonce pouze o zvyk nebo pózu. Nejvíce b):
Dobrodružství máte rádi, ale nesmí být pro vás nebezpečné. Platí to také pro sex - i tehdy, když si namlouváte riziko, sázíte ve skutečnosti na jistotu. Avšak neberte to jako výčitku. Podobně totiž jedná většina lidí. Nejvíce c) :
Pro vás jsou sex a erotika někdy i noční můrou. Milujete klid, pořádek a bezpečí, nesnášíte překvapení ani sebemenší riziko. A pokud se čas od času přece jen odhodláte k něčemu riskantnějšímu, hodně dlouho si to pak vyčítáte.