Co říct a co udělat? V sexu a lásce existují pravidla, kterými je radno se aspoň někdy řídit. Jak hlučný u toho smí člověk být? Sténejte a vzdychejte tak nahlas, jak se vám zlíbí. Ale zavřete si předtím pořádně okna. Koneckonců ani vy přeci nechcete být svědky všeho, co se děje u sousedů. Pokud se rádi předvádíte a nutně potřebujete pozornost veřejnosti, zajděte na konkurz pornoherců. Chci tě – a to hned! Kdo to smí vyslovit?
Řekne to prostě ten, kdo má chuť na sex. Žena nebo muž. Ale pozor, nejde to vždycky. Naprosto nevhodná situace je v momentě, kdy se ten druhý vzpamatovává z rozchodu s bývalým partnerem, přišel o práci nebo leží doma v posteli s horečkou. Selhal – co teď?
Hodně nepříjemná, ale ne tak úplně neobvyklá situace. Kdo za to může? Problémy v práci, vy, partnerka ...? Odpověď je jednoduchá: nikdo. Prostě jste měl špatný den. Než si vymýšlet trapné výmluvy, raději si o tom promluvte. Partnerka vás určitě pochopí. Raději se s ní něžně pomazlete a pořádně se odreagujte. Pokud se to opakuje, nezbývá, než navštívit lékaře. Kolik partnerek by měl muž mít? To záleží na situaci. V hospodě mezi kamarády jich může být o něco víc. Trojciferné číslo vám zajistí obdivné poklepání po zádech. V rozhovorech se ženami byste měl být přeci jen skromnější, jinak si bude myslet, že je jen jednou z mnoha. Ale zase to s ubíráním moc nepřežeňte, se začátečníkem si taky málokterá něco začne. Kolik žen jste tedy měl? Tolik, o kolik jste skutečně stál a dostal je. Kdo zavolá?
Mám zavolat nebo raději počkat? Dlouhé nervózní hodiny s očima upřenýma na telefon jsou k ničemu. Seberte odvahu a zavolejte. V nejhorším případě dostanete košem, nic horšího se stát nemůže. A dovědět se pravdu je vždycky lepší hned než později.