Sexbomba Carmen Electra je posedlá kroucením zadku u striptérské tyče, takže se rozhodla podnikat v tom, co jí jde nejlépe.

Hvězda seriálu Pobřežní hlídka navrhla přenosnou striptérskou tyč, kterou si každá dívka či žena může s sebou stěhovat z ložnice do ložnice a obšťastňovat erotickými vlnami své protějšky.

"Jsem tak nadšená, že už brzy bude uvedena na trh moje nová tyč, přenosná striptérská tyč. Skvělé na mé přenosné tyči je to, že ji můžete umístit do svého vlastního obýváku nebo můžete cvičit klidně ve své ložnici. Nikdo vás nemusí při tom vidět. Je to na vás, můžete se předvést svému manželovi nebo příteli, nebo to využívat jako cvičební nástroj," prohlásila šestatřicetiletá prsatka v rozhovoru pro Fox News.

Kráska odmítla spekulace, že by se hnala do svatby jako Mariah Careyová či Beyoncé Knowlesová a hodlala ji narychlo uzavřít v příštích týdnech.

"Znám Roba celá léta, byli jsme nejdříve přáteli, potom jsme začali spolu randit. Je opravdu moc milý, skutečně přívětivý a velmi laskavý, milující člověk. Teďka ale svatbu neplánujeme, bereme všechno skutečně velmi, velmi pomalu. Je legrační, když se zasnoubíte a hned si všichni myslí, že se budete zítra brát, dokonce i mí vlastní přátelé mi volali a ptali se: 'Jsi těhotná? Slyšela jsem, že jsi těhotná. Je to pravda?' Všechny tyto pomluvy a drby se šíří, je to legrace. Ale mohlo by to trvat i deset let. Já to chci brát opravdu extrémně pomalu," dodala Carmen.