Nejen u dětí platí, že kdo si hraje, nezlobí; u dospělých to platí dvojnásob. A zejména v sexu. Nejrůznější erotické hry mohou být totiž zaručeným lékem proti postelovému stereotypu.

Jak na to?
Pokud vás sexuální hry lákají, možná budete nejdříve řešit problém, jak k nim partnera nebo partnerku přimět. Zvláště pokud je konzervativní.

"Začněte něčím méně extrémním, třeba hrou s jídlem nebo, v případě svazování, jenom symbolicky volně uvázaným šátkem. Až si postupem času partner či partnerka zvykne, můžete postoupit i k odvážnějším a méně tradičním hrám," radí Vojtěch Benda, psycholog specializující se na partnerské vztahy.

Paní a otrok

Sadomasochistické hry spočívají ve výměně moci probíhající mezi partnery. Jeden hraje dominantní roli, druhý submisivní. Součástí těchto her nemusí být pokaždé nutně používání bičíků a pout. Některým párům stačí, když před nimi partner klečí a prosí o odpuštění, zatímco ho žena může poplácávat rukou. Mocenským hrám se zpravidla s nadšením oddávají více kontroverzní jedinci, kteří v sobě mají hereckého ducha a nebo často zažívají stres.

Nejoblíbenější hry. Mocenské hry
Ačkoli se častěji používá rozdělení pozic tak, že otrokem je muž, není vyloučeno si role prohodit a zahrát si na pána a otrokyni. Pravidla jsou jednoduchá. Paní přikazuje, co všechno má otrok dělat. Hra většinou začíná příkazem, aby se otrok pro svou paní svlékl, zatímco ona zůstává oblečená. Pak mohou následovat pokyny, aby se s rukama za zády díval na masturbaci své paní nebo ho paní spoutá či zaváže oči a hraje si s jeho tělem.

Pravidla hry
Všechny hry mají svá pravidla a ani ta sexuální nejsou výjimkou. Stanovte si:

Dobu trvání hry

Pozici, jakou kdo bude zastávat, např. kdo bude pán a kdo otrok

Bezpečnostní slovo, jímž tak získáte možnost kdykoli hru ukončit

Hranice bolesti, za kterou nepůjdete

Ozdobené tělo
Stejně tak, jako vám v luxusní restauraci kuchař naaranžuje jídlo, zkuste naaranžovat a ozdobit také svoji partnerku či partnera. Doporučuje se používat takových ingrediencí, které nejen dobře chutnají, hezky vypadají, ale také voní. Často se používá nugát, med nebo třeba lentilky. Někoho může lákat i šlehačka, která ovšem nese tu nevýhodu, že se na těle rychle roztéká. Hra pokračuje postupným slízáváním sladkostí až k samotnému sexuálnímu aktu. Tak by ostatně měla končit většina erotických her.

Výzva pro čtenáře
Nebojíte se otevřeně mluvit o sexu? Za váš příběh a fotku dostanete honorář 1000 Kč! Ozvěte se na e-mail blesk@blesk.cz nebo zavolejte 724 249 000.