Minulou neděli oslavoval Den otců v gaybaru Rokbar na Miami a náramně si užíval s několika kožeňáky. Internetem už kolují fotky s opilou hvězdou filmu Sin City, jak se v kožeňácké vestičce muchlá s jinými „tvrďáky“ a okukuje rozkrok tanečníků.

Fotogalerie
2 fotografie


O Mickeyho sexuální orientaci se spekuluje v podstatě od počátku jeho kariéry. Slabost pro motorkáře a kožeňáky dokáže skrýt jen těžko. V Hollywoodu dobře vědí o jeho únicích z reality, kdy se obleče do kůže, sedne na svůj stroj a objíždí srazy homosexuálních motorkářů, kteří mají v USA početnou základnu a tvoří subkulturu. Fotky z Rokbaru na serveru Hollywoodgrind jeden takový únik dokumentují.

Debatovat na toto téma ale jednapadesátiletý herec odmítá a vždy se skrývá za manželství. Ta mu přitom údajně ztroskotala právě kvůli bisexualitě. K druhé exmanželce Carré Otisové se chtěl svého času dokonce vrátit. Jenže pak ho nachytali v Londýně hned s několika ženami a bylo po sbližování. Mickey na to s klidným srdcem řekl: „Moje srdce stále patří jediné dámě.“

V minulosti také herec tvrdil, že dává přednost mladším ženám z Británie, kam se za nimi dokonce přestěhoval. „Ženy potřebuji k životu. Cítím se díky nim mladší. Je potřeba dobít baterie a k tomu jsou mladé holky tou nejlepší šťávou. V mém případě k tomu stačí trocha spánku a spousta žen. Děvčata ve Velké Británii jsou nejlepší. Je to kouzelná země. Abych pravdu řekl, už jsem se tam usadil natrvalo,“ netají se Rourke svojí slabostí pro mladší ženy.